Dat de herfst nu serieus in het land is, heb je al willen merken. Dus ook logisch dat onze neuzen intussen keihard richting herfstvakantie staan. Meer bepaald naar 2 en 3 november. Want dan organiseren we MART, onze geweldige familie pop-up met de leukste shops, ateliers voor ouders én kinderen, en alles met een dikke saus cultuur. 

Wat, wanneer, hoe, wie? Alle info vind je sowieso op de website van MART. Maar voor de gemakkelijkheid doen we hier eens en voor altijd uit de doeken wat dat nu eigenlijk is 'zo'n familie pop-up met shops, ateliers en cultuur'. Want huh?

#1 parents & kids included

MART organiseren we niet enkel voor ouders, en niet enkel voor kinderen... Ah nee, want je weet wel: #parentfriendly en al. Maar je kan dus shoppen, ateliers volgen én een lijntje cultuur snuiven. Aan al onze workshops kunnen zowel kinderen als volwassenen deelnemen. Kijk eens naar buiten en bedenk dan hoe gezellig je het zou vinden om ergens samen (begeleid - jaa, het is jouw probleem niet!) op ontdekking te gaan, te knutselen, te kneden... geweldig toch? Zowel voor peuters, kleuters, lagere schoolkinderen of pubers en hun ouders is er iets te vinden. Van ballenbad tot porseleintekenen, van zeefdruk tot wobbelyoga. Check ons aanbod hier!

7YR67s6pjiorjQSfEpgxpewrOZfd79UvHZ205uIp.png

#2 DE VERBEKE FOUNDATION 

Goed, we herhalen: op Mart kun je workshoppen, maar ook winkelen bij de leukste shops (jaag die eindejaarstress weg!), er is theater en entertainment én last but not least: je kan genieten van het museum! Hoog tijd om die Verbeke Foundation eens uit te checken met je kinders. Want jouw ticket voor MART geeft je ook toegang tot het hele museum! Je kan zelfs deelnemen aan één van onze interactieve rondleidingen speciaal voor gezinnen. En heel het museum is serieus insta-proof, meteen een toffe gezinsfoto erbij!

cUEm82NobFavwPgwrRQJyybbySk28MBINmxl3OBP.jpeg

#3  In je jogging komen is toegestaan

Ja, een beetje marginaal is totaal niet schraal... Doe van lekker hangen en doe je jogging gerust aan, want er zijn ook enkele actieve workshops! Zo kan je kinderyoga volgen bij Evy Gruyaert of een actieve workshop volgen bij Delphine Steelandt van #fitmom!

zkreftMel6RArDrt0R907Cq9d1OdeYtuxlzHagWH.png

#4 PIK EEN THEATERVOORSTELLING MEE

Theater Tieret voorziet niet enkel kleine straatacts, maar trakteert jou ook op een echte theatervoorstelling! Meerdere keren per dag spelen ze "De Mompelaar", een stuk van ongeveer 20 minuten, vanaf 8 jaar. Wat zeiden we? Uhu, op MART kan je volledig slash gaan. Want sowieso heb je anders nooit de tijd om én te shoppen en je kind wat cultuur te gunnen. 

A0m7Rfm8tsJ3FR08418BSR9o4B2iiOUrS1dKmnVm.png

#5 Sla je voorraad eindejaarscadeaus in!

Hoe wat "shoppen", hoorde je? Jawel, op onze pop-up markt vind je massa's inspiratie voor een  eindejaarscadeau waarmee je sowieso gaat scoren, én ook aanwezig: een geschikte feestoutfit voor je kinders en jezelf natuurlijk. Ook weer geregeld. Benieuwd welke shops er allemaal zullen staan? Bekijk het aanbod hier.

WMgECQuIHNHUkGoAKFyBCXa4LjZ4r1eczQuVaxBJ.jpeg

#6 WEER OF GEEN WEER? MAAKT NIET UIT!

Had ik al gezegd dat je meer naar buiten moet kijken om het te snappen? De herfst, people. We love! Mooi weer is tof. Slecht weer is tof. En toeval wil dat onze locatie De Verbeke Foundation zo groot is dat je ook bij slecht weer voldoende kan ontdekken en bezoeken. Bijna al onze standen zijn binnen. Schijnt de zon toch? Aha, ga dan genieten van het buitenterras en de mooie tuin vol moderne kunst.

#7 winwinwin!

tU528EIF0SL6f1E5T7mVBTWdCUyWgPorJcAq1uTe.pngIedereen die zijn tickets online in voorverkoop bestelt, maakt kans op een kinderloze overnachting op het domein van de Verbeke Foundation. Begin maar al te dromen van enkel met z'n twee romantisch in de Blob (check die foto! Dat water! die rust!). Ga nu als de bliksem naar onze Facebook-pagina en doe mee! Een babysit voor je kinders moet je zelf voorzien, maar neem oma en opa gewoon mee naar MART, wie weet doe je een goeie ruildeal (wink wink).


Bon, alle begrip dat je zeker wilt zijn van je toegangsticket. Ik zou dat ook nu al kopen. En doe je supergemakkelijk hierzo

ik wil tickets kopen