Aaah, Pasen is coming. De tijd om ongegeneerd een overload aan chocolade in huis te halen. En om ze te verstoppen voor de kids, want bij Pasen, hoort natuurlijk ook een échte paashaas (of paasklokken, kan ook!). Dat we hiervoor moeten uit ons bed rollen op een ontieglijk vroeg uur, nemen we er met veel liefde bij. Duh! Soit, Maison Slash zou Maison Slash niet zijn als we het niet eens anders zouden doen dan gewoonlijk. Dusssss, hier zijn wat tips én een huisgemaakte download om op een alternatieve manier aan 'paaseieren scoren' te doen!

Pas op! Het smelt!

pcLMVeMbx6JTOEepaV8WPOUq6nSKt17tdVPYAHiI.jpeg

(Foto: littlebinsforlittlehands.com)

Smeltende chocolade is echt een miserie. Plakkende handjes, vuile kleren, noem maar op. Wordt het lekker warm weer tijdens het paasweekend? Spring dan eens uit de band en maak paasijseieren (klinkt toch tof?!). Vul een waterballon met water en steek in elke ballon een speelgoedje. Steek je in de vriezer en tadaaa! Bevroren paaseieren MET surprise! Heerlijk verfrissend en mess free.

Pasen op z'n kop.

RN7YZzcUwsQlqagHfOuwYqnRSZtB6S8u1li9SHfD.jpeg

(Foto: studiodiy.com)

Waarom moeten eieren altijd verstopt zitten ergens laag bij de grond? Doe het eens omgekeerd: hang de eitjes in de lucht! Oké, laten zweven is nogal moeilijk, maar met een touwtje en een boom, wasdraad, ... kan je al ver komen. Heb je iets grotere kids? Dan kunnen ze perfect met een trapje of zelfs op een ladder (met wat assistentie) eitjes plukken. Kleinere kids? Zet ze in je nek en ze kunnen er zo aan! Gezellig samen naar eitjes graaien, hoe leuk kan het zijn? Toch niet zo'n held in hoogte? Hang ze dan aan een touwtje en laat je kinderen de paaseieren uit de bomen of struiken trekken.

Don't be afraid of the dark

q0ezpJkWscRwP135KV0PTdFt5GBKAPVP1kbK7GfH.png

(Foto: agirlandagluegun.com)

Om helemaal 'averechts' te doen...Waarom geen paaseieren in het donker rapen? Op een makkelijke en kindvriendelijke manier kan je makkelijk paaseilichtjes maken. Vul een plastiek ei met een lampje of flow-stick en een speelgoedje of mini chocolade ei en verspreid ze in de tuin. Heb je een grote tuin? Hang dan misschien ook een lampje aan je kids, zo kan je ze niet kwijt geraken! ; ) 

De paaseierenbingo, speciaal voor jou!

Om het paaseieren rapen echt helemaal 'flabbergasted' te maken, hebben wij hier een echte Maison Slash paaseierenbingo gemaakt! Op kindermaat, weliswaar, maar voor wie zich niet kan houden, doe gerust mee. Het is tof!  Wat de organisator moet doen? De paaseierenbingo afdrukken onderaan het artikel, een kistje vullen met chocolalala, wat hardgekookte eitjes in de verf zetten, verstoppen en je bent klaar! Have fun! Wie als eerste BINGO kan roepen (en effectief alles op zijn/haar kaart gedaan/gevonden heeft) krijgt de sleutel van de paashaaskist.