Slashparents en/of hun kinderen die hun smartphone als tweede appendix bij hun lichaam hebben horen, moeten één dezer dringend op safari vertrekken richting Brussel. En als je daarmee denkt dat we je op zo'n hop on hop off bus willen droppen, think again! Nee hoor, rep je in alle haasten richting site van Tour & Taxis voor de Smile Safari, het allereerste instagrammable pop-up museum. Keiplezant! 

In the jungle, the mighty jungle...

the lion sleeps en you can take some nice foto's ook! In andere landen kennen ze het concept van een Instagram-museum al, dus hoera voor Hurae en City Cubes die er nu zo ook eentje in elkaar flansten voor ons belgenlandje. En wat voor één! Ze hebben er maar meteen het grootste van heel Europa van gemaakt.

In dit pop-up museum word jij zelf een deel van het decor. Allemaal super duper flashy very instagrammable settings waar je gewoon niet anders kan dan je beste poses boven te halen. We hebben het zelf getest en het moet gezegd: HET MOET GEWOON! Een verjaardagstaart met toeters en bellen en hoedjes waar je uit springt, een bad vol papieren geld waar je kan induiken, optische illusies, regenbogen, een fluffy boksring,... en alles in de meest psychedelische kleurtjes waar de troetelbeertjes zelfs van achterover vallen. 

Wfn7n3pmSm0Jq0uksIBozijqEZiZ5GkMhr4t3MZH.jpeg

9gsvSuJreB6v44IJG2EWwiSsSBnIJ5aXmWChybUh.jpeg

RDXXiWE7gbEe3lHl4xyfdkjzNhkmiWGqO5tlUybM.jpeg

iedereen losgehen

Of je nu met je 40+ vriendinnen gaat, colllega's, je turnkring of je trakteert je jarige TikTok verslaafde kind met dito homies op deze 90 minuten durende safari trip? Altijd prijs! Verwacht geen hoogstaande cultuur, maar gewoon heel veel vette fun en een hele lading aan geweldige  boomerangs en perfect pictures op je smartphone. 

2tFkaXwW4uf5Z6Opq4UHqomg5rGlWQGKszoc4aJN.jpeg

Zorg er wel voor dat er nog voldoende ruimte is op die dingen en trek de batterij al niet leeg op de rit richting safari. En zorg er ook voor dat al die spieren opgewarmd zijn. You will need it! Want dat is daar van klikken en smilen en rare poses aannemen dat het gene naam heeft. 

mWQ3IU20ImAAibquJVngACJ2K6k7vlqrMFq6qQhZ.jpeg

En dan achteraf een drankske in de lounge om te bekomen. Of je gaat meteen die kant uit en laat die kleine TikTokkers van jou lost in the wild. Want van die taferelen wil je misschien écht geen getuige zijn. 

praktisch

Waarisda?

Smile Safari

Tour & Taxis

Havenlaan 86C

1000 Brussel

Er is parking op de site, maar de safari is al even makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer in combi met die fantastische wandelvoeten van je!

Wanneerisda?

De smile safari is open for public tot en met zaterdag 30 november.

Openingsuren:

Woensdag en zondag van 11u tot 20u.

Vrijdag en zaterdag van 11u tot 22u.

De toegang tot de jungle werkt met tijdslots (te veel volk kan al eens voor te wilde en bloeddorstige taferelen zorgen, dus te vermijden), tickets zijn online te verkrijgen.

wakostda?

De kostprijs komt op €20 voor volwassenen, €16 voor de jeugd onder 16 jaar en €15 als je voor de groepssafari met minstens 8 personen kiest. (+€1,10 handling fee) Kinderen onder de 6 jaar neem je gratis mee op tour.

Inbegrepen in de ticketprijs:

  • een onvergetelijke safari doorheen meer dan 30 fotosettings
  • een Sprite
  • gebruik van een HP Sprocket, inclusief 10 fotoprints
  • gebruik van een DJI Osmo Mobile 3