Wat als je minder dan drie dagen voor je zo goed als uitverkochte event plaatsvindt de boodschap krijgt dat de keet waar je feest doorgaat moet sluiten?  Dan zet je écht alles op alles om oplossingen te vinden. So we did. We hebben hemel en aarde verzet, liefste mensen. De Family Rave Party kan doorgaan. In de Kruitfabriek in Vilvoorde. 

Al maanden werken we keihard aan een nieuwe en fantastische derde editie van de Family Rave Party die zou doorgaan in de Kompass Klub in Gent. Het moest nog toffer, nòg beter.  Op woensdagavond (!!) kregen we dan plots het onheilsbericht binnen waarin Gentse burgemeester Mathias De Clercq de tijdelijke sluiting van de Kompass Klub aankondigde. Slik.

Want een zo goed als uitverkocht feest met 1000 bezoekers, leveranciers, partners... in enkele dagen verplaatsen naar een andere locatie? Niet evident,... maar niet onmogelijk. Alles voor jou, beste slashparent!

TERUG NAAR DE EERSTE LIEFDE

Ik begin even bij het niet evident. Want alle locaties rond het Gentse waren uiteraard allemaal zo goed als bezet. Of niet groot genoeg. Niet geschikt. Of uiteindelijk te duur. Heel bijna wilden we de handdoek in de ring gooien, en ons gewonnen geven. Met tranen in de ogen en pijn in het hart. Want we weten hoe hard jij uitkijkt naar dit feest, beste slashparent.

Ah ja, het zijn diegenen die niet opgeven, die winnen. Het was kwestie van even terug diep adem te halen en out of the box te denken zodat we toch een knaller van een Family Rave Party kunnen houden. Waarom ons feest dus niet verhuizen naar de locatie van onze allereerste editie: de Kruitfabriek in Vilvoorde?!

Sinds gisterenavond hebben we onophoudelijk gerekend, gemeten, geteld en véél rondgebeld om dit plan waar te maken. En met trots kunnen we nu aankondigen dat we zondag keihard samen een feestje kunnen bouwen!!

Wat zijn de opties?

Wij gaan er stiekem van uit dat jullie nu een huppelend rondedansje maken voor de zot geweldige inspanningen die wij samen met alle onze partners hebben gemaakt om het onmogelijke mogelijk te maken. 

Optie 1: JE KOMT NAAR VILVOORDE!

Dus, kom zondag naar de Kruitfabriek in Vilvoorde met je tickets, er verandert an sich weinig. Parking voor de deur en tanzen, tanzen!

OPtie 2: MAISON SLASH LEGT EEN BUS IN!

Je wilt keigraag komen tanzen tanzen, maar je bent een echte negenduust en bezit enkel een (bak)fiets sinds het Gentse mobiliteitsplan? Of je hebt een hevige angst van de Brusselse ring? Geen nood. Maison Slash legt een bus in! 

Jep, een autocar - zoals ze zeggen- voor 50 personen. Die vertrekt om 13u in aan de P+R in Gentbrugge Arsenaal, en keert aan de Kruitfabriek terug richting Gent om 17u. 

Kies je voor deze optie? Stuur een mailtje naar familyraveparty@maisonslash.be met als onderwerp: ik neem de bus. Vermeld ook zeker het aantal personen. First come, first serve!

OPtie 3: JE KOMT NAAR HASSELT DIT NAJAAR!

- Je ruilt je ticket in voor de volgende editie in de Versuz in Hasselt op zondag 20 oktober. 
EUH JAAAA, WE DOEN EEN EXTRA 2019 FAMILY RAVE PARTY IN HASSELT! (Bij deze is de boodschap ook de wereld in)

Kies je voor deze optie? Stuur een mailtje naar familyraveparty@maisonslash.be met als onderwerp: ik ga naar Hasselt. 

OPtie 4: BOEHOEHOE, JE WILT JE GELD TERUG

- Je annuleert je ticket en krijgt je geld terug gestort.
Kleine side note: Indien je voor deze laatste optie zou kiezen, denk alsjeblieft twee keer na. We zijn een enthousiaste startup die alle middelen inzet om de wereld meer #parentfriendly te maken. Ondanks wat ons overkwam met Kompass Klub hebben we toch alles op alles gezet om een meer dan waardig alternatief aan te bieden. Neem dit met beide handen aan, steun onze inspanningen en feest zondag met ons mee!

Kies je toch voor deze optie? Stuur een mailtje naar familyraveparty@maisonslash.be met als onderwerp: ik vraag een refund

*Opgelet! Deze optie is enkel geldig tem zondag 17 maart 9 uur. Het uur van je mail geldt als bewijs. *

Zondag praktisch

De Family Rave Party van nu zondag 17 maart gaat door

- in de Kruitfabriek te Steenkaai 44D in Vilvoorde
(hier vind je alle nuttige info over de gratis parkeermogelijkheden)

- indien je tickets hebt, blijven ze gewoon geldig

- van 13u tot 19u