Aan alle moeders ten lande: op 10 mei is het “moetnunimoederendag”! Sowieso sta jij een heel jaar in een serieuze grand ecart tussen mama zijn en alle andere 1000 petten die jij op hebt (taxichauffeur/ kok/ verpleegkundige…) Sinds vriend corona in het land is, is het met die aantal petten op je hoofd niet verbeterd! Daarom roepen we 10 mei uit tot #moetnunimoederendag, één dag waarop jij even mag remmen en je huisgenoten het compleet van je overnemen. Jij MOET vandaag niks. Jij mag wel veel. Zoals op de link klikken onderaan dit artikel en een hele mand vol prijzen winnen bijvoorbeeld!

Dus wat je zéker mag, of misschien wel moet (anders ga je spijt hebben), is meedoen aan onze wedstrijd! Je kan een pakket boordevol (maar écht vol) hebbedingetjes winnen! Let wel op, meedoen aan de wedstrijd gaat enkel en alleen als je een Maison Slash profiel hebt! Dat heb je nog niet? Doe dat dan nu, je maakt er eentje in een handomzwaai daar in de rechterbovenhoek van deze pagina! Wat je kan winnen? Tien geweldige hebbedingen waarvan je nu al wilde dat de pakjesman ermee aan je voordeur stond! Je kan meedoen met de wedstrijd tot maandag middernacht!

1. Van nature staat hij in de tropische regenwouden van zuidelijk Mexico, maar wie weet staat deze ultrahippe Monstera van bij Van Malder, binnenkort ook wel te shinen in je eigen woonkamer!

2. Geen zin in alcohol, maar wel zin in een frisse cocktail? The Mocktailclub to the rescue! Een fris alcoholvrij drankje met limoengras, chili en zwarte thee. Jummie! Enkel nog in een fancy glas met ijsblokjes doen en je kan ervan gaan genieten in het zonnetje!

3. Het is niet omdat we al zo lang in ons kot zitten, dat we er als uitgedroogde scharminkels moeten gaan uitzien. Met een voedend olietje voor lichaam, haar en nagels van het Belgische CIME is dat probleempje ook weer van de baan!

4. Een me-time moment met een zalig theetje van Café Couture, wie houdt daar niet van? 10 heerlijke theemomenten en een leuk zakje inbegrepen!

5. En wat mag er absoluut niet ontbreken als je met die warme tas vol kruiden in de zetel zit? Inderdaad, een cosy dekentje van Made By Mimi Pillows!

6. Een handgemaakte geurkaars en een parfum die ruikt naar witte bloemen, iris & violet van Soy, zorgen voor de lekkerste zomerse geurtjes in huis!

7. Laat je verwennen in de slaapkamer met de seksspeeltjes van seksuologe Kaat Bollen. Glijmiddel, intieme scheerschuim en een DailyKaat, inclusief handleiding, worden binnenkort misschien wel in je bed geleverd. 

8. Fan van granola? Driedubbele chance en 100 procent gelijk, want wat is beter dan de dag starten met een kom yoghurt en vers gebakken granola?! Van Madam Bakster krijg je de Jonas, Kobe en Marie- granola's, alledrie glutenarm en sojavrij (en ook kei jummie)!

9. Uitgeluierd en uitgespeeld, ga dan wat chillekes tuinieren. Weet je niet goed hoe en wat? Polet zorgt alvast voor de juiste moestuinspulletjes!

10. Als laatste ons eigen Maison Slash KAK boek, een boek vol pijnlijke, grappige en gore situaties die je ongetwijfeld herkent als je kinderen hebt!

Niet twijfelen dus en meedoen! Want hallokes, de winnaar roepen we bij deze dan ook alvast uit tot bofkont van de maand! 

Ja, natuurlijk doe ik hier keihard mee met die wedstrijd!