Je kind laten off-road laten rijden met een Land Rover? Kanniet? Jawel hoor, kanwel! Dankzij onze samenwerking met Land Rover op de Family Rave Party (yes!) mag Maison Slash deze zotte prijs gewoon weggeven! En zeg nu zelf, is dat nu niet serieus de allercoolste wedstrijd die je in tijden hebt gezien? 

Soms zou je stiekem willen dat je kind zijn eigen taxichauffeur zou kunnen zijn, toch? Of althans tot hij oud genoeg is om zelfstandig met de fiets te gaan. Hahaha. Nee, serieus, als kind een keer met de auto mogen rijden, blijft toch voor velen een droom. 

Weg droom, hallo reality!

Beeld je in dat je je kind dan met een echte 4x4 kan laten rijden, off road, op hobbelige weggetjes! Vanaf nu kan dat écht. Kinderen van 11- tot 17 jaar mogen onder begeleiding van een ervaren instructeur (en hun ouders achterin) off road rijden met een Land Rover Discovery. Normaal kost dat grapje 135 euro voor een trip van 90 minuten. Maar voor één van onze lezers is het gratis. Want wij geven zo'n ritje weg!

NN9qomN1CdyLExfpdeK9clOpvl2iNp4Psf8ZJDv6.jpeg

Niet één, maar twee winnaars!

Ah nee, dat is keihard gelogen! We geven twee van deze ritjes weg! De bezoekers van onze Family Rave Party maken extra kans. Want tijdens onze rave zal er eveneens een stand van Land Rover staan waar je kan deelnemen aan deze wedstrijd!

(Koop trouwens hier en nu je tickets voor die Family Rave Party, want niet alleen wordt het weer een vet feest in Gent. Er zal ook een Land Rover Discovery Sport te bekladderen zijn!)

MSV57Y5P7p4HtPpaIIUKssDdUFYOjAxJnEmwPQaQ.jpeg

Hoe kan je winnen? 

Kom naar de Family Rave Party, dat is één mogelijkheid. Of.... doe mee met de wedstrijd op onze Facebook-pagina. Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk. Tag gewoon een slashparent die veel te vaak de taximama- of papa moet uithangen, en dus keihard nood heeft om gewoon eens op de achterbank te zitten terwijl zoon of dochter het stuur overneemt. 
Let op! Het kind van de winnaar moet minstens 11 jaar zijn en 150 cm groot!