Wie droomt er nu niet van om zijn of haar stem te horen in zijn favoriete animatiefilm? Brullen als The Lion King of zingen als een echte prinses, bij deze workshop animatiefilm inspreken doe je alles. Je moet gek zijn om dat hier zomaar te laten passeren. Super leuke activiteit voor jong EN oud! Zegt niet dat we het niet gezegd hebben.

En wat is dat dan just? 

Veel uitleg is er eigenlijk niet nodig. Tijdens deze workshop is het de bedoeling dat je samen met stemcoach en logopediste Aagje Dom (misschien kennen jullie haar nog van W817) gaat leren hoe je op een goede manier je stem kan geven aan een karakter in een animatiefilm, reclame of cartoon. En zeg nu zelf, hoe cool zou het zijn om Spiderman te zien en je eigen stem te horen. Of Buzz Lightyear uit Toy Story: 'To infinity...and beyond' te horen roepen met je eigen stem?!  

Begin alvast je keel te smeren want hier leer je, live vanachter de micro, over de kracht van je eigen stem en je eigen kunnen. Je doet verschillende dingen... fluisteren, roepen, brullen en ga zo maar door. Wat in ieder geval zeker is, is dat je ook je lachspieren zal gebruiken.

Deze workshop is gericht op junioren (13-17 jaar) maar, hoera, er zijn ook gelijkaardige workshops voor volwassenen (vanaf 18 jaar) en kinderen (8-12 jaar). Meer meer info kijk je best eens op hun Facebook pagina of op hun website.  

xVr8cxhMC24fk6YZAWLyctyQkqsonC4JuIsSIAkY.png

(Make some voice

De practiciteit

De workshop gaat door op 18 april in Mechelen in Option Media. Voor wie het is? Wel, we zeiden het al, deze workshop is gericht op youngsters tussen 13 en 17 jaar. Maar check zeker ook de data voor de jongere versie en de versie voor jou, jij zoetgevooisde slashparent.

De hele workshop kost €150. We know, niet zooo goedkoop, maar hey, dit is ook gewoon een zotte buitengewone once-in-a-lifetime kans. Wie weet welke carrières hier nog allemaal in het verschiet liggen.  Snel zijn is de boodschap, er zijn namelijk maar 8 plaatsjes per workshop. Overtuigd? Kijk dan snel even hier om tickets te kopen en nog wat extra informatie te zien. 

HEADER (Make some voice