Voor wie met het nieuwe jaar keiveel zin heeft om wat nieuwe dingen te leren, te ontdekken, te ervaren, hebben we goed nieuws! We gaan jullie hier zowaar maandelijks de leukste workshops in jullie schoot werpen. Workshops van over heel het land, voor kleintjes en voor grootjes. Starten doen we in Asse, met een duo workshop voor vader én dochter (of zoon met indianenbloed).

En wat is dat dan juist?

Heb je als vader in de week al eens de ochtendshift en zit je dan bij momenten letterlijk met de handen in het haar, maar dan wel in dat van je dochter? Doen termen als een opvlecht, de haarbanddiadeemvlecht en de speciale pistooltechniek je heel hard zweten, vader?

Dan hebben wij de perfecte workshop voor jou gevonden. In Asse geven ze namelijk regelmatig een duo workshop voor vader en dochter. Gewoon tof toch om samen met je dochter te gaan doen!  En als je nadien goed blijft oefenen zit dat kind van jou volgend jaar met dit kerstkapsel aan de feesttafel en jij mag met de pluimen gaan lopen. Scoren kerel, sowieso. En ook keiveel ooohhhs en aahhhs!  

Voor de moeders die nu zoiets hebben van ja, maar ho, en ik dan? No worries, ze geven er ook voor moeder en dochter!

Angst in je broek, of gelijk, waar is niet nodig, de workshop is echt bedoeld voor beginners. Je gaat zeker en vast niet met knopen in je haar en vingers naar huis! Wel met het schoonste kind en haar perfect opgestoken kapsel.

De practiciteit

De workshop kost €17 per duo. Tickets bestel je online via CC Asse, waar de workshops ook doorgaan. Opgelet, de workshops zijn altijd snel uitverkocht, maar je kan je altijd nog op de wachtlijst zetten. Vaak komen er op het einde nog wat plaatsen vrij.

Wat breng je mee? Je dochter met schouderlang haar en je eigen haarborstel. En misschien ook wat geduld. Een drankje krijg je daar!

(header: getty images)

Geef je zelf leuke workshops of ken je een plek waar ze hier heel erg goed in zijn? Dan mag je ons dit altijd laten weten! Je stuurt gewoon een mail naar redactie@maisonslash.be.