Voor wie keiveel zin heeft om wat nieuwe dingen te leren, te ontdekken, te ervaren, hebben we goed nieuws! We gaan jullie hier zowaar maandelijks de leukste workshops in jullie schoot werpen. Workshops van over heel het land, voor kleintjes en voor grootjes. Deze maand: een workshop over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat het leven al eens simpeler kan maken. 

EN WAT IS DAT DAN JUIST?

Je krijgt kriebels op goeie of slechte plekken van heel de 'spark of joy'-filosofie. Marie Kondo is dezer dagen all over the place. Maar wist je dat we het allemaal niet zo ver moeten gaan zoeken met heel dat opruim gebeuren? Wist je dat we een eigen en betere versie van Marie Huppeldepup heel dicht bij huis hebben? 

Nele Colle weet alle van het aanpakken van chaotische kleerkasten, berghokken, bureau's en keukens opgetrokken uit Vlaamse klei!

RuQJTHetlRHhXgSKbO4Cq0HieO9E036dphmQldeE.png

Blijf je maar opruimen en lijkt het alsof er steeds meer rommel bij verschijnt? Kom je niet toe aan rust in je eigen huis en weet je niet hoe het aan te pakken? Wil je meer tijd om een fles wijn te kraken met een goed boek erbij? En zit je met overvolle kasten maar kan je geen afstand doen van alle verzamelde frutsels in huis? Dan is deze workshop over ontspullen, opruimen en organiseren je eigenste geschenk uit de hemel. 

Een workshop over een leven van meer met minder. Met simpele tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan. We worden er al helemaal rustig van. Doen dus! Als je er nu aan begint, ben je geheid klaar tegen dat het terrasjestijd is.

DE PRACTICITEIT

Nele geeft deze workshop over heel het land, check hier voor het volledige overzicht. Reken op een 2u30 aandachtig zijn, en voor de rest van je leven rust in je huis en je hoofd! Een kleine moeite, voor een wereld van verschil. Zo noemen wij dat!

En hey, zie je het niet zitten om met je vuile was en chaos in huis tussen onbekenden te zitten? Nele komt ook aan huis! Nodig een hoop gelijkgezinde vriendinnen uit en sluit de avond af met massa's tips en tricks op maat waar je meteen mee aan de slag kan. Lees: meer tijd voor apero donderdagen met diezelfde vriendinnen. Ahja, want je huis staat na zo'n avond altijd opgeruimd en netjes!  Meer info hierover vind je hier.

Voor alle duidelijkheid, mannen en hun vrienden zijn ook heel erg welkom! 

Geef je zelf leuke workshops of ken je een plek waar ze hier heel erg goed in zijn? Dan mag je ons dit altijd laten weten! Je stuurt gewoon een mail naar redactie@maisonslash.be.