Vorm een team en speel samen met heel wat andere gezinnen. Zoek de verborgen plekken van Gent, los raadsels en quizvragen op en neem leuke selfies van gekke opdrachten die onze chatbot Super Sam je stuurt. En op onverwachte momenten zijn er ook nog de duelopdrachten waarbij je het opneemt tegen alle andere teams…

Per team heb je 1 smartphone met internetverbinding nodig en het programma Facebook Messenger waarmee je contact legt met Super Sam. Hij zal je spelbegeleider zijn voor een spel van 2 uur in het centrum van Gent.

Je kan starten om 10 uur, 13u30 of 14u30. Voor de start haal je een spelpakket op met een spelkaart van Gent en opdrachtenkaartjes. De uitleg van het spel krijg je van onze virtuele spelbegeleider Super Sam in Messenger.

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De deelnameprijs is €13,90. Stel een team van maximum 6 spelers aan en schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt!


WAT: Leuke selfie game in de stad. Zoek de verborgen plekken van Gent, los raadsels en quizvragen op en neem leuke selfies van gekke opdrachten die onze chatbot Super Sam je stuurt.


VOOR WIE: 7 tot 12 jaar


WANNEER: donderdag 2 januari vanaf 10u


WAAR: Vrijdagmarkt Gent


PRIJS: €14,99 per gezin