Op 27 december kan je in Paleis 12 genieten van "DISNEY IN CONCERT / Magical Music from the Movies" van MB Presents. Na steden als San Francisco, Melbourne, Dublin en Seattle, wordt dit magische concert nu voor het eerst opgevoerd in België. 

Nu zijn ook de solisten bekend die de muziek tot leven gaan brengen in de Vlaamse versie van de show op 27 december. Het gaat om Elke Buyle, Deborah De Ridder, Giovanni Kemper en Gene Thomas.

 Met Elke Buyle vinden we de Vlaamse Prinses Elsa uit Frozen terug op de affiche. Ze was daarnaast reeds te zien in diverse musicals zoals Doornroosje, '14-'18 de musical en Chaplin de musical.

Over Disney in Concert

De magie komt tot leven door de unieke combinatie van de onvergetelijke muziek en de legendarische beelden uit de bekendste Disneyfilms. De vier solisten worden begeleid door het symfonische orkest European Philharmonia onder leiding van Walter Proost dat voor de gelegenheid wordt uitgebreid tot maar liefst 80 muzikanten. Disney in Concert is een complete nieuwe manier om de muziek van Disney nog intenser te beleven.

 Er is aan elke generatie Disneyfans gedacht bij de samenstelling van dit concert. Het programma brengt symfonische suites en iconische songs uit onder meer FrozenBeauty and the BeastThe Little MermaidMary PoppinsAladdinThe Lion King en nog veel meer. Het is een ware ontdekkingsreis langs vele van de verhalen en personages van Walt Disney aan de hand van onvergetelijke melodieën.

Info

Start

27-12-2017

Adres

Paleis 12, Miramarstraat, Brussel, België