Hoog tijd om sfeerlichtjes op te hangen, vuurtjes te branden en nóg gezelliger tegen mekaar aan te kruipen. En… om cadeautjes te kopen natuurlijk.

Vorig jaar hield Eva Mouton  voor ’t eerst een home sale. Omdat dat zó plezant was, heeft ze besloten om dit jaar maar liefst vier dagen van winkeltje te spelen. Telkens zaterdag- en zondagmiddag van 12:00u tot 18:00u en dat op 26 en 27 november en op 17 en 18 december.

Je kan niet alleen shoppen, je wordt er in de watten gelegd met een gezellig kampvuur, amandelchocomelk, hapjes en andere drankjes… Allemaal zodat je lekker lang blijft plakken (en keiveel geld uitgeeft, ohja!).

EXTRA’S:
Brunhilde Borms zal er zijn, telkens op zondag vanaf 14u. Zij maakte samen met Eva ‘het coolste vriendenboek ter wereld’ en ze komt speciaal beide zondagen langs om jullie boek te signeren.

Elfi De Bruyn, alias dé nail art queen van de Benelux met wie Eva de nagelstickers maakt, komt op zaterdag 26 november een tafeltje inpalmen. Zij zorgt ervoor dat jouw nagels hélemaal tip top in orde zijn nadat je je nagelstickers hebt gekocht in de shop.

WANNEER:
zaterdag en zondag 26 en 27 november
zaterdag en zondag 17 en 18 december
telkens van 12:00 – 18:00

BETALEN:
zowel cash als met bancontact, of zelfs paypal als je dat op je smartphone hebt staan
er is een bankautomaat om de hoek, zo ongeveer op 100m wandelen

 

  • Start:

1 comment

Comments are closed.