Fietsen en wandelen in de rand rond Brussel. Dan moet jij op het Gordelfestival zijn.

Niet alleen staan er tal van sportieve en gezinsvriendelijke themawandelingenfietsroutes en andere sportieve activiteiten op het programma. Wie deelneemt mag zich ook verwachten aan straattheaterkinderanimatieRadio 2-livepresentatie én live optredens van enkele grote namen. Sporters beleven meer op 3 september.

Zo treden Stan Van SamangKapitein WinokioUdo en Stefan Dixon aan in het trefpunt Provinciedomein Huizingen. Op de streekproductenmarkt maak je er verder kennis met de smaken van de streek en in het Sportdorp van Sport Vlaanderen met de meest uiteenlopende sporten. Straattheateracts, kinderanimatie en natuurlijk tal van wandel- en fietsroutes maken het feest compleet.

Daarnaast zal Sint-Pieters-Leeuw dit jaar de rol van focusgemeente invullen. Vanuit het trefpunt Colomapark – internationaal bekend omwille van haar Rozentuin – kan je het Pajottenland en de Zennevallei te voet of met de fiets verkennen. Tussendoor is er met optredens van De GeestKaatje en Natalia, een avonturendorp en kinderanimatie voor elk wat wils.

Kortom, het Gordelfestival biedt een boeiende dag boordevol activiteiten voor sportievelingen, recreanten, cultuurliefhebbers, gezinnen en levensgenieters. Door deel te nemen ondersteun je het Vlaams karakter van de Vlaamse Rand rond Brussel.

Bekijk hier het volledige programma

  • Start:

Geef een reactie