Gedurende vijf opeenvolgende vrijdagen, van 26 juli tot 23 augustus, zal de hemel van de hoofdstad ‘s avonds oplichten door een schitterend vuurwerk aan de voet van Paleis 5 van Brussels Expo, tegenover het Atomium en naast Mini-Europa.

Het moet uiteraard een feestelijke zomerhappening worden die aan ieders verwachtingen voldoet. Met een hele rits activiteiten en veel lekkers om ter plaatse te eten en te drinken, zit de sfeer al goed van in de vroege avond.

Gezinnen uit Laken, Brusselaars en dagjestoeristen kunnen zich vanaf 18 u. komen vermaken en ondertussen iets nuttigen bij een van de foodtrucks. Dans, workshops, demonstraties, spelletjes, initiaties ... Er is voor iedereen wat!

Ter gelegenheid van het 'Vuurwerk in Laken', ontvangen Mini-Europe en het Atomium ook 's avonds bezoekers! Betreed het miniatuuruniversum dat voor de gelegenheid werd omgevormd tot een heus lichtfestival of zoek het even hogerop en bezoek de verschillende expo's alsook het nachtelijk panoramisch zicht in het Atomium.


Info

Start

23-08-2019

Einde

23-08-2019

Adres

Laken, Brussel, België