Koksijde-Oostduinkerke lanceert sinds vandaag een toffe actie met een originele prijzenpot. Deelnemers kunnen een gratis strandcabine winnen tijdens de zomervakantie.

Deelnemen aan de wedstrijd is heel gemakkelijk: je mailt een leuke, grappige of originele foto op het strand (met eventueel de Noordzee op de achtergrond) naar strandcabine@koksijde.be. Deelnemers hebben tijd tot uiterlijk 31 mei 2017 om een foto door te sturen.

Alle ingestuurde foto’s worden van 1 tot 15 juni op de Facebook pagina van Koksijde-Oostduinkerke gedeeld. De makers van de twee foto’s met de meeste likes winnen een gratis strandcabine. Zij krijgen elk gedurende 1 maand een strancabine ter beschikking om maximaal te kunnen genieten van het schitterende zandstrand van de badplaats. 

 Stuur je foto meteen door of ga nog snel een originele foto nemen in Koksijde-Oostduinkerke. En wie weet geniet jij deze zomer in juli of augustus van het gemak van een strandcabine aan zee. Vergeet in je mailtje je naam, stad en telefoonnummer niet te vermelden.