Slashparent Isabel is een rasechte 'ploetermoeder', én daar is ze trots op. Maar ploeteren vraagt af en toe serieus weerwerk. Daarom grijpt Isabel zo heel af en toe naar champagne. Wanneer haar huis lijkt op een war zone, grijpt ze naar champagne. En wanneer ze  van kop tot teen ruikt naar kak, vooral dan grijpt ze naar champagne!

 EEN PAMPEREXPLOSIE VRAAGT ELEGANTIE

BLtUnpnfWxm8IObagAeTiZwUA3OBotiCpm1J4DIu.jpeg

ISABEL

Ken je die gele ‘drek’ die zich een weg baant uit de pamper van je kind? Mij overkwam het enkele keren op restaurant waar ze blijkbaar nog nooit hadden gehoord van een verschoningstafel. O ja, de eerste keer een pamperexplosie verschonen op een toiletbril was een serieuze uitdaging. De baby hing vol, ik hing vol en het toilet mogelijk nog voller.

Uhu, zoiets vraagt om champagne, want enkel bubbels kunnen er op zo'n moment voor zorgen dat je je nog enigszins menselijk voelt. De luxueuze uitstraling van dit drankje biedt het perfecte tegengewicht voor een heleboel shit. Bette Davis zei ooit: ‘There comes a time in every woman’s life when the only thing that helps, is a glass of champagne.’ Dit is zo’n moment voor een Vermout Rosé Champagne -cocktail. 

Oja, bovendien is deze cocktail heeeeel erg simpel om te maken. Ik ben ervan overtuigd dat niemand na het 'drekworstelen' met een baby nog zin heeft om een extra halfuur te shaken of te stirren. Gewoon de vermout en de champagne in een glas kappen en klaar. Zorg uiteraard wel dat je een stijlvol glas binnen handbereik hebt, champagne drinken we nu éénmaal niet uit een simpel limonadeglas. Uiteraard niet!

WATHEBJENODIG voor Vermout Rosé champagne?

  • 110 ml champagne
  • 50 ml vermout rosé

HOEMAAKDEDA?

Neem een stijlvol champagneglas. Schenk eerst de vermout, dan de champagne. . Aangewezen is om alle dranken te koelen. Want hier geld absoluut: hoe frisser, hoe beter! Werk af met een framboosje.