Wat is er makkelijker en lekkerder dan twee sneekes brood en wat snozzel tussen een croque-machine (of in de pan of de oven) te zwieren? En het hoeven niet altijd de typische ham/kaas croqueskes te zijn, je mag al ne keer zottekes gaan, so we show! Dek je tafel alvast, want wij serveren een heel dagmenu aan croqueskes!

Ontbijtcroque met ei, bacon en kaas

ZI1hN6XEI21wzVsNQ4bFdqC5n996gXFLw0iteV0b.jpeg

(foto: kitchenista)

Een echt stevig, maar serieus lekker ontbijt. Voor deze ontbijtcroque heb je eitjes, spek, kaas en een beetje boter nodig. En brood natuurlijk, duuh! Het beste van al? Je kan alles met slechts 1 pan maken! Hoe gemakkelijk is da?! Het recept vind je hier.

Italiaanse croque met vlees en groenten

7sCtT1X1CieBL6tI1jumzGub9tHKczxEyKM78cge.jpeg

(Foto: kookidee.nl)

De Italianen eten altijd eerst een voorgerecht voor ze aan hun hoofdgerecht beginnen. Daarom vinden we deze croque geknipt voor in ons lijstje! Lekker en semi-luchtig. Met salami, paprika, rucola en twee, ja TWEE soorten kaas. Het water loopt bij ons al in de mond. Bij jou ook? Kijk dan snel hier!

Croque pulled chicken

9LdGThwFA2eElXoG3X8zjnKzKbxf4yevv4ZbFaBh.jpeg

(Foto: lekkerensimpel.com)

Deze croque is easy peasy en perfect als avondeten op een warme lente- of zomerdag. Je hebt enkel pulled chicken, net zoals pulled pork maar dan kip, kaas en brood nodig. Heb je toevallig de dag ervoor pulled chicken gemaakt en heb je nog over? Dan weet je dus vanaf nu wat je met de restjes moet aanvangen! Wil je weten hoe? Dat vind je hier.

Appeltaart-croque

ZaGASvJ0Qdd9reIv1LnfJrMUhdMTZ3x1aUN6P5ML.jpeg

(Foto: healthyfoodiemanon.com)

Last but not least sluiten we graag af met een dessertje. Voor het croquemenu is dat een specialleke geworden. Een lekkere, warme appeltaart-croque. Het voordeel? Je hebt helemaal niet veel nodig! We delen dan ook maar al te graag het recept met jou.