Om het ons allen wat gemakkelijker te maken, hebben wij de F(ret)-16 in het leven geroepen. Gerechtjes die (bijna) net zo snel gemaakt zijn als dat een F-16 vliegt. Voor deze maand zijn dat: gevulde aardappelen. Je ziet ze vaak op het menu staan bij een hamburgertent en ze voelen ook erg Amerikaans, maar dat wil niets zeggen! Ook in België kan een gevulde aardappel wreed goe smaken, nog beter zelfs!

Aardappel gevuld met asperges en ham


(foto: elienscuisine.be)

Zo'n witte stengel smaakt altijd. Daarom kan deze gevulde aardappel zeker niet in ons rijtje ontbreken. In combinatie met ham, ricotta en lekkere kruiden zal deze aardappel op jouw bord liggen blinken als een klompje goud.

Aardappel gevuld met zalm en kappertjes


(foto: njam.tv)

Het duo zalm en aardappel? Ohw jammy mammie! Voeg er nog wat mascarpone, kappertjes en kruiden aantoe en het zal een echte smaakexplosie worden in je mond! Het recept vind je hier.

Zoete aardappel gevuld met spinazie en geitenkaas


(foto: eetgoedvoeljegoed.nl)

Om speciaal te doen, voegen we ook nog twee recepten toe met zoete aardappel in plaats van de gewone. Omdat dit zeker zo lekker is, kei gezond en net eens wat anders! Als je ze dan nog eens vult met spinazie, geitenkaas en knoflook begint het water bij ons al in de mond te lopen. Bij jou ook? Dan vind je hier het recept!

Zoete aardappel gevuld met Mexicaanse mix


(foto: healthyfoodiemanon.com)

Last but not least kiezen we voor een Mexicaanse variant mét zoete aardappel. Je maakt hem perfect veggie of vegan als je wilt, zalig toch?! We zullen je het recept geven. Dan kan je het zelf testen!