Voor velen is movie night gelijk aan junkfood night. Pizza'ke bestellen, nacho's in de oven of een grote zak gesuikerde popcorn opentrekken waarvan je dagen nadien nog steeds plakkerige restjes vind in de zetel. Oh, én de kinderen wat vroeger in bed. Want junkfood, dat is voor de grote mensen! Euhm, na-aah. Wij geven je een paar heerlijke, gezonde popcornreceptjes zodat je je kroost zonder schuldgevoelens mee kan laten smakken in de zetel op movie night!

Popcorn met rozemarijn, dat kan niet anders dan goed zijn!

Foto: Rookiemoms

Deze homemade popcorn krijgt een kruidige twist door er een beetje rozemarijn, zeezout, parmezaan en look aan toe te voegen. Simple as that en helemaal healthy! Het recept vind je hier.

Hot spice, helemaal nice!

Foto: Foodness

Voor zij die spaghetti bij hun tabasco doen in plaats van tabasco bij hun spaghetti en zij die de wasabi bij de sushi gewoon opeten als voorgerechtje, is dit pittige popcornrecept sowieso een knaller! 

The gate to chocolate heaven

Foto: healthywanderlust


Popcorn? Yum. Chocolade? Yum. Popcorn met chocolade? Euhm, YUM!!! Een klein beetje gesmolten chocolade over de popcorn, en dat ticketje naar chocolate heaven is zo goed als geregeld. Het recept haalden we hier. Oh, en op diezelfde pagina vind je ook een receptje voor sweet cinnamon en cheesy popcorn!

Honing en kaneel, daarvan heb je nooit teveel!

Foto: mytastenld

Honing en kaneel: met die twee ingrediënten die je met de opkomende herfst sowieso in huis haalt, maak je deze overheerlijke popcorn. Deze is gegarandeerd een groot succes, bij groot en klein! Scoren doe je met dit recept.