Sharing is caring. En samen sterker, enzo. Er zijn genoeg spreekwoorden die bewijzen dat samenwerken een goed idee is. Dat doet Maison Slash een heel jaar met het food magazine Libelle Lekker. Zij weten alles over eten. Wij weten alles over gezinnen. Match made in heaven, toch?  Dus Maison Slash doet het een jaartje met Libelle Lekker. Onze eerste actie van de maand is een selectie recepten bij elkaar snuisteren vanuit hun gi-gan-tische database. Gemakkelijke en snelle bereidingen waarvan wij denken: "jaaaa, dat is écht iets voor slashparents!" Maar evengoed zullen we hun nieuwsbrief eens kapen, een leuke selectie maken uit hun webshop, we denken mee over #parentfriendly food, en zo van die dingen. Want waar Libelle Lekker zoveel te ontdekken info verstopt heeft op hun website, weten wij natuurlijk wel wat jij zoekt.

Plannen bedenken

Deze week brachten we alvast een bezoek aan de kantoren van Libelle Lekker in Mechelen. Kennismaken, brainstormen en plannetjes bedenken. Bij het doorbladeren van hun magazine  en doorscrollen van hun website borrelden de ideeën meteen op! En dat resultaat zie je hopelijk snel op Maison Slash. Dat we die foodaholic-categorie eens de aandacht zullen geven die het verdient!

Oproep

Ben jij een slashparent die last heeft van foodaholic-itis? Heb je nog straffe ideeën rond food, trends, kinderen, tijdsgebrek-recepten? Of ben jij diegene die een mega-realitycheck maakt over de gepoetste waarheid? Alle inspiratie mag je sturen naar alloallo@maisonslash.be met als subject: me slashparent loves food.