Herkenbaar? Je tiener loopt de muren op van verveling in deze kl*** coronatijd en jij weet niet wat eerst doen. Be the smarter one. Maak van een nood een deugd en begeleid zoon of dochter zachtjes richting fornuis. Voor je 't weet vinden ze dat kokeneten echt dolletjes en kan je subtiel ook eens iets op het menu zetten dat geen nutriscore G heeft.  Cadeau van ons: 5 semi gezonde gerechten!

Wrap met kip en groentjesNjam TV

Niets beters dan een wrapke met kip. Super lekker en gezond. De meeste dromen zijn dan misschien toch geen bedrog!  Een gemakkelijker gerechtje bestaat ook haast niet! Dat maakt het dan weer net op het lijf geschreven voor jouw puber! Het volledige recept vind je hier


Grieks slaatjeLekker van bij ons

Een slaatje is gelijk aan een gezond feestje in de mond! Met dit heeeerlijk geregje (shoutout naar Sergiooke Herman) kan je puber zich sowieso volledig uitleven. Meer weten? Hier vind je het volledige receptje.


Pasta met champignon en gorgonzola
Libelle

Oh. Mijn.God! Deze foto alleen al zorgt ervoor dat wij gaan watertanden tot de tienduizendste! Zelfs de grootste kitchen nightmares kunnen hier iets mee! Pasta koken? Check! Champignonnekes stoven? Check! Kaas smelten? Dubbel check! Voor het volledige recept, klik hier


Croques in een nieuw jasjeLekker van bij ons

Zoals een wijs man ooit zei: "Met een croqueske kunde niets misdoen!". Dat zijn words to live by, als je het ons vraagt. De standaard kaas en hesp croque daar zijn we allemaal bekend mee. Time to switch it up! Dit recept is er eentje met rode uien en pastrami. Yummy in the tummy! 


Pad Thai à la Jeroen MeusHallo Pad Thailovers! We sluiten af met een absolute kanjer! Dit gerecht bevat de drie heilige g's. Gezond, Geweldig lekker en Gemakkelijk! Als wij niet naar de Thai kunnen, brengen we de Thai toch gewoon naar ons?

Voila, nu gewoon receptjes afprinten en nonchalant laten rondslingeren. Smakelijk!