Dat we gehydrateerd moeten blijven en vooral héél véél water drinken tijdens de zomermaanden, dat is geen geheim. Maar seg, al dat water, daar mag al eens een extraatje bij. Water met een smaakje, infused water, bijvoorbeeld. Iedereen kent wel de klassiekers als watermeloen met munt of water met sinaasappelsmaak. Maar wij zouden Maison Slash niet zijn als we niet een aantal speciallekes aan jullie zouden voorschotelen. Here we go!

Kaneel + appel + rabarber

Geen fan van super zoete drankjes? Dan is deze misschien wel een optie voor jou. Gooi een beetje kaneel, rabarber en wat schijfjes appel bij elkaar en klaar is kees!

DSZ1RDniVpLmDjyXGNcjmdQggTuasvnbo2kvDtHZ.jpeg

(Foto: Stylemepretty)

Bosbes + lavendel

Deze combinatie is misschien niet zo voor de handliggend, maar kan wel heel verrassend zijn! Die paarse bloemetjes uit je tuin kunnen meer dan er gewoon mooi bij staan. Je kan ze ook aan je water toevoegen. Multifunctioneel en al, seg.

Al wat je nodig hebt is een handvol bessen en een tiental lavendel bloemetjes en you’re ready to go!ikg0weKNWEJvCL338HFRed0aDelvN7F3GumaCqTv.jpeg

(Foto: Paleohacks)

Komkommer + rode peper

We hadden je gezegd dat er wat speciallekes gingen tussen zitten hé. Wel, hier is er dus zo eentje: komkommer en rode peper. Dat je daar zelf niet aan gedacht hebt!

Deze combo is dus perfect als je even geen zin hebt in fruit of zoetigheid. Het proberen waard toch! De stengel en pitten van de peper moet je eerst best wel verwijderen, uiteraard. En de komkommer in schijfjes snijden, dat ook. Maar dat spreekt voor zich, hé.

v1HMQM35ZQFZazGJzkuDU9JcMIuSwF3XTRCZ6D0i.jpeg

(Foto: Akispetretzikis)

Peer + framboos + rozemarijn

Combinatie numero quatro! Peer, framboos en rozemarijn. Super simpel. Super lekker. Én het zou helpen tegen een te lage bloeddruk én de bloeddoorstroming in de hersenen verbeteren. Mooi meegenomen toch!

JQSGnAzb4XGPPtzZaCdWKW8efgdN2yiznuKpHTdT.jpeg

(Foto: Detoxdiy)

Ananas + kokoswater

Last but not least: ananas met kokoswater! Tja, veel uitleg is daar niet bij nodig, hé! Easy peasy pineapple squeezy, dit!

kvhzbm02CUAQjEh1ehGSR1dxZCBfwy0A6q3DnG8d.jpeg

(Foto: Cookinglight)