Eindelijk is het den toer van de puber om het eten klaar te maken. Wat mogen we nu op ons bord verwachten? Frikandellen met frietjes van de frituur of gaat hij/zij voor een Dokter Oetker dit keer? Laat ons eerlijk zijn, pubers zijn vaak niet meteen de gezondste en origineelste chef-koks! (We've all been there, hehe) Wel, no more of that nonsens! Tijd om je pubers aan het werk te steken in deze corona-tijden. Aha! Bingo! Met deze drie geregjes is het bijna on-mog-elijk om je keuken in brand te steken! 

Wrap met kip en groentjes

eP5uieVffRT6wlqPtWctaB2TW40fXQduAdWHs5Q2.jpeg

Njam TV

Niets beters dan een wrapke met kip. Super lekker en gezond. De meeste dromen zijn dan misschien toch geen bedrog!  Een gemakkelijker gerechtje bestaat ook haast niet! Dat maakt het dan weer net op het lijf geschreven voor jouw puber! Het volledige recept vind je hier

Grieks slaatje

hGR36hR6Bpjw6NzkSJ2Xq30kleITnITOYK0xNVgA.jpeg

Lekker van bij ons

Een slaatje is gelijk aan een gezond feestje in de mond! Met dit heeeerlijk geregje (shoutout naar Sergiooke Herman) kan je puber zich sowieso volledig uitleven. Meer weten? Hier vind je het volledige receptje. 

Pasta met champignon en gorgonzola

aMaU9tNKiJbgxL9S6GpewniokNy0yYwiHxe3zsgX.jpeg

Libelle

Oh. Mijn.God! Deze foto alleen al zorgt ervoor dat wij gaan watertanden tot de tienduizendste! Zelfs de grootste keuken nightmares kunnen hier iets mee! Pasta koken? Check! Champignonnekes stoven? Check! Kaas smelten? Dubbel check! Voor het volledige recept, klik hier

Croques in een nieuw jasje

7uxXUxeqFJmVaN0X4g4VuXs7xQGpLe27GHeFKMdv.jpeg

Lekker van bij ons

Zoals een wijze, oude man ooit zei: "Met een croqueske kunde niets misdoen!". Dat zijn words to live by, als je het ons vraagt. De standaard kaas en hesp croque daar zijn we allemaal bekend mee. Time to switch it up! Dit recept is er eentje met rode uien en pastrami. Yummy in the tummy! 

Pad Thai à la Jeroen Meus

iTfG1AsRe3sOlSYgdoNXrcBVFiGspLCjxMWpTY8W.jpeg

Hallo Pad Thailovers! We sluiten af met een absolute kanjer! Dit gerecht bevat de drie heilige g's. Gezond, Geweldig lekker en Gemakkelijk! Als wij niet naar de Thai kunnen, brengen we de Thai toch gewoon naar ons?