Heb jij binnensmonds ook al enkele keren gevloekt omdat je de chocolade-eieren voor zondag over het hoofd hebt gezien? Of ga je bij het lezen van de vorige zin in een kramp omdat je er tot nu toe niet eens aan had gedacht? Aha! Er is een oplossing. Supermarktketen Lidl doet keisympathiek met een mega-paasactie #Paseninuwkot. Kleur de kleurplaat en krijg paaseieren aan je deur voor zondag. Gratis en geleverd. DIT IS GEEN GRAP!

De Marc had het al gezegd: de paashaas heeft een essentieel beroep. 't Zal wel zijn, want als ouder heb je op dit moment even andere dingen aan het hoofd. Hand omhoog voor wie over het hoofd had gezien dat Pasen deze zondag al valt. (En dat het maandag dus 'vrijaf' is - whatever that means, dat geven we even mee.) 

Paaseicheck

Maar dus: chocolade eieren. Gratis geleverd aan huis. Dat deed onze oren toch even flapperen! Want de laatste weken waren zo'n chaos van combineren en aanpassen dat we stiekem het hele paasgebeuren zouden vergeten. En daarom tatatataaaaaa! Danku Lidl! Want dankzij hun supertoffe mega-actie #paseninuwkot kan je je chocolade nu nog fiksen. Vòòr het weekend zelfs! Geniaal, niet?!! 
(Misschien ben je een keivoorbereide slashparent en heb je je bestelling al gemaakt bij de klokken? Dan zeggen wij jou: chocolade heeft een mens nooit teveel. Deze actie is er voor iedereen.) 

Qrr0LHDy8irqclGNvUwEcmRRWm2Olclk8LEm4BfY.jpeg

#paseninuwkot - Oedoededa?

Paaseieren fiksen bij Lidel, het blijkt niet eens zo moeilijk. Dit zijn de stapjes:

  1. Print NU METEEN de kleurplaat af. 
  2. Laat hem inkleuren door je kind. (Tof! Je kind weer 15 min bezig!)
  3. Upload de foto van de ingekleurde tekening en laat je gegevens achter voor de paashaas. (De paashaas vernietigt al die gegevens daarna ook weer trouwens)
  4. Hang de kleurplaat zichtbaar aan je raam. (Dit is een voorwaarde!)
  5. Als de paashaas komt, belt hij aan jouw voordeur en loopt hij snel weg. Want je weet wel, virusmaatregelen enzo, en ook van mysterie en spanning. 
Hier is de link waar je alle info op vindt: LidlPaasactie

85vpRKylyVEawAdAwJRpt5F6NjlQzMxLNi4a807Y.jpeg

Nog even meegeven: er staat op de kleurplaat dat je je vòòr donderdag moet aanmelden, maar de actie is verlengd tot vrijdag 10 april tot 18u! 
Er is heel veel chocolade te verdelen (42000 zakjes!!), en team pasen doet keihard zijn best om bij iedereen langs te gaan. Maar we hebben een haas nog nooit garanties zien geven, dus deze doet dat ook niet. Want op is op, en geniet allemaal van #paseninuwkot! 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Lidl. We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets gezond is als we daar niet zeker van zijn. Of dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staan, lees je hier.