Donker, grauw en koud. Wanneer komt eindelijk die zon terug? Voorlopig blijven we best nog eventjes opgerold in ons dekentje in de zetel. Lekker knus voor de televisie, maar daar hoort toch nog een lekker snackje bij. Want geef toe: we hebben allemaal wilde goesting in vanalles en nog wat! Das dik oké! Hieronder de beste wilde goestingskes om die cravings onder controle te houden. En ze zijn superlekker!

Voeg er wat cola aan toe!

We zijn nog maar net gewend aan het feit dat we cola kunnen gebruiken tijdens het poetsen maar in eten ook!? Oh ja, probeer het maar eens! Cola kan een subliem extraatje zijn in jouw chili con carne! En als dessert: wafels overgoten met choCOLAdesaus! Ontdek de receptjes hier!

Lasagne cupcakes

Hoofdgerecht en dessert tegelijk? Probeer onze lasagne cupcakes eens! Perfect voor kleine kindjes want de porties zijn al gemaakt! De overgebleven cupcakes kan je makkelijk invriezen voor volgende keer! Interesse? Lees hier hoe jij het kan maken!

Popcornsalade

Kijk jij ook al terug uit naar de barbecue? Lekker warm in de zomer, in de tuin aperitieven terwijl het vlees aan het grillen is. Zalig! Daar hoort natuurlijk een lekkere salade bij als bijgerecht. Zoals altijd kan je gewoon wat groentjes in een kom smijten en wat pasta. Wil je toch eens iets anders doen? Probeer onze popcornsalade, to spice things up! Je kan ‘m alvast uitproberen bij een goed stukje vlees in de pan of een winterbbq!

Pizza van appeltjes

Een lekker appeltaartje kan er altijd in. Een appelpizza nog meer! Een pizzabodem, vanillesaus en heerlijke goudbruin gebakken appeltjes zijn een topcombinatie om die gewone taarten te vervangen. Homemade is altijd het beste! Lees hier het recept van de appelpizza.

Choco-hummus

Een gemakkelijk én lekker recept: dat hebben we graag. Dus haal alle ingrediënten bij elkaar voor de choco-hummus, zwier het in een blender en werk af naar je eigen goesting. Deze hummus kan je smeren op je brood of als dipsaus voor fruit gebruiken. Mmm snel uitproberen zeggen wij!

Lasagnekroketten

Net wanneer je denkt: het kan niet gekker. BAM: de lasagnekroket! Voor wie graag zijn eigen kroketjes rolt, een nieuwe uitdaging. Superlekker zo’n gefrituurde lasagne en je gaat er zeker mee uitpakken op het hopelijk-zo-snel-mogelijk dinerfeestje. Oefenen maar met dit lekker receptje!

Pizzawafel

Een pizza kan je combineren met appeltjes maar voor wie fruit een beetje te gezond is, proef eens een pizzaWAFEL! Als dit geen winner is bij je kinderen, dan… geen ‘dan’, het is sowieso een topper! Zet je wafelijzer op en bakken maar met dit recept!