Het warme weer is daar en wij hebben verfrissing nodig. En wel nu nu nu! Een Slush Puppy is een heerlijk drankje op basis van ijs en siroop dat het ultieme cooldown middeltje vormt. Je kan gaan voor een zoete versie op basis van cola, een gezondere met vers fruit of een boozy exemplaar met prosecco. Schuif die Calippo's opzij, want voor je nieuwe verslaving is er diepvriesruimte nodig! 

#1 De klassieke Slush Puppy

Een klassieke Slush Puppy bestaat uit blauwe Curaçao siroop (met of zonder alcohol), suikersiroop, water, limoensap en ijs. Gooi alles in de blender, garneer met een partje limoen en slurpen maar! 

Bron: Design eat repeat

#2 De regenboog Slush Puppy 

Voor dit instagrammable drankje heb je niet eens een blender nodig! Verzamel een aantal waterijsjes in verschillende kleuren. Sla ze met een houten lepel fijn terwijl ze nog in de verpakking zitten (we willen een regenboog Slush Puppy, geen regenboog keuken). Doe de verpakkingen daarna open en maak afwisselende laagjes in een doorzichtige beker. Stop de creatie voor een twintigtal minuutjes in de vriezer en instagrammen maar! Zin om een boozy twist te geven aan dit drankje? Check dan dit receptje eens.

Bron: Hy Vee

#3 De gezonde Slush Puppy

Whoops, per ongeluk verslaafd geraakt aan Slush Puppies, of je kind is een duracell konijn geworden na het drinken van dit zoete brouwsel? Wissel dan eens af met deze gezondere variatie. Net zoals alle andere receptjes is deze super simpel. Gooi gewoon wat vers fruit naar keuze, ijs en bruiswater in de blender. 

Bron: The Kitchn

#4 De guilty pleasure Slush Puppy

Goesting in een goeie koude cola? Een échte ijskoude cola? Je kan eender welke frisdrank een slushie draai geven. 3 keer raden wat de ingrediënten zijn! Frisdrank en ijs dus! 

Bron: The frugal girls

#5 De boozy Slush Puppy

En tot slot eentje #forparentsonly! Deze Slush Puppy met witte bruiswijn, bevroren fruit en suikersiroop is voor de sangria lovers die op hete dagen toch naar een nog frisser drankje snakken. Sit back, relax en slurp!

Bron: Simple Joy