Over Maison Slash

Stop wishing, start doing. We kunnen nog 101 gelijkaardige quotes verzinnen om te vertellen waarom we met Maison Slash begonnen zijn. Omdat we zelf zaten te wachten op een magazine specifiek voor ouders? Omdat ook wij vinden dat de moeders en vaders van deze wereld een inspirationele plek verdienen? Omdat we allemaal meer zijn dan mama of papa alleen! Een echte Generation Slash quoi.

BIJ MAISON SLASH ZIJN ‘THE PARENTS ALRIGHT’

Het is niet omdat je kinderen krijgt, dat je leven stopt. Ouders willen ook wat. Een snuifje rocknroll, wat tijd voor jezelf, misschien wat inspiratie, of wie weet gewoon herkenning? Dat is wat Maison Slash wil bieden. Voor/elke/ouder/wat/wils. Ouders hebben namelijk ook een (leuke) job /hobby /sociaal leven/ enz. De weinige tijd die deze “slashparents” hebben, willen ze dan ook het liefst samen met hun kinderen doorbrengen, én ten volle benutten.

EEN #PARENTFRIENDLY WERELD

#Parentfriendly, dat is de inzet van Maison Slash. Dit lifestyle e-zine wordt intussen gelezen door zo'n 50K ouders per maand. Je vindt hier heel brede info terug – verspreid over categorieën zoals style lover/ early adopter/ entertainment junkie/ travel addict/ foodaholic/ thing maker/ stroyteller.

OOk een Agency

Naast een druk gelezen magazine, is Maison Slash ook een Creative Communication & Community Agency dat voor bedrijven werkt op de doelgoep 'New Generation of Parents'. 

Jawel, Maison Slash is het allereerste #parentfriendly marketing & creative agency van de lage landen. Hoera!  Jonge gezinnen breken massaal met de gangbare tradities. Ze verwachten een andere tone of voice van merken en adverteerders, en zijn ultra-digitaal gericht. Maison Slash bedenkt graag creatieve ideeën hoe we gezinnen kunnen bereiken en hoe we hen authentiek kunnen servicen.

De agency website is under construction: https://maisonslash.agency/

Meer weten?

Nog nieuwsgierig na al deze info? Contacteer “founding mothers” Anne Cornut en Ingrid Renders. In oktober 2016 startten ze met Maison Slash. Intussen niet enkel en alleen een magazine, maar ook organisator van het allercoolse family-event ‘de Family Rave Party”, en oprichter van het eerste #parentfriendly marketing agency ter wereld. Alstemblieft.

Benieuwd wie achter Maison Slash zit? Check de slashparents

Benieuwd wat we allemaal doen? Check onze agency