Als jij niet weet dat het op zondag 7 oktober Family Rave Party is, dan hebben we geen idee op welke planeet jij rondhing de laatste weken! En dat het een zot plezant feestje gaat worden. Je kan er namelijk niet alleen keihard raven... er is zoveeeeel te beleven dat we een kleine opsomming moesten maken. 

lxSloaOV9IEC2OnY5sFeHsCYmhYB18hokmq6Gl1v.jpeg

Over een paar dagen is het weer gaan met die banaan! Op zondag 7 oktober is de tweede editie van de Family Rave Party. Dan blazen we het dak van de vroegere Noxx in Antwerpen eraf. Dan gaan jij en je kinders weer compleet los op de dansvloer van een échte discotheek! Maar er is zoveel méér dan raven alleen. Denk maar aan een slijmlab, een pimp-your-shoes atelier, gratis glow attributen, de coolste photobooth ever... En neeneenee, je moet er niet voor bijbetalen. 

't Is een dooddoener van jewelste, maar de afwezigen hebben ongelijk. 

Tickets kopen kan je nog steeds hier!

1. Tanzen Tanzen met Christophe Lambrecht

StuBru-DJ Christophe Lambrecht zal aan de knoppen van de draaitafel staan op de Family Rave Party. Als slashparent perfect geplaatst om te weten welke muziek een zot feestje maakt voor ouders én kinderen. 

YafGKQ4QVNEiEuTU13RHwFE8GTaZpmRF7Yj10OXc.jpeg

2. gaan  op dat Rave alarm!

We staan te trappelen voordat het  gaat knallen! Ja, letterlijk. KNALLEN. Want uiteraard beseffen we dat hard gaan mét kinderen niet even lang duurt wegens de kortere aandachtsboog. Daarom dat we een RAVE-ALARM hebben bedacht.  Dat is voor jou het signaal om je naar de dansvloer te begeven en compleet te gaan op de beste rave-mix ever. Dance. it. out.

giphy.gif

3. Glow-in-the-Dark-Slijm maken 

Slijm blijkt een eindeloze hype bij kinderen. Met de nadruk op eindeloos! If you can’t beat them, join them, dachten we. Daarom zorgt onze partner Hema tijdens de Family Rave Party voor een heus glow-in-the-dark slijmlab. Meteen een momentje waarop jij op je gemak een Breezer of een Passoa kan drinken. (Don't drink and drive, please)  Yooh, nostalgie én mindpeace én je kinderen in de buurt! Dat is hier alleen van winnen op de Family Rave Party. 

Lg5yw2zvRQpA4tlZLo6KtgyNaxm1R24r0wQGCpre.jpeg

4. Pimp your raving shoes!

Put your rave shoes on! Hoezo heb je die niet? Op de Family Rave Party kan je bij Studio Brantano je schoenen pimpen tot echte fluo rave exemplaren! Doe zeker veterschoenen aan, want je vindt er de allercoolse fluoveters. Of ga je liever voor tule? Sowieso een heerlijk plezante activiteit om samen met je kinderen te doen! 

8udFSecw5QWDl1beEqnfXMUqo39Ar7mjXsWu3Evg.png

5. Fluo en glow shizzle overal

Kom jij naar de Family Rave Party? Dan krijg jij sowieso jouw persoonlijk pakketje glow-plezier voor een geweldig vette rave-namiddag! Dat is allemaal dankzij Feest- en speelgoedwinkel Fun, zij zorgen voor alle, maar echt àlle, fluo en glow shizzle op 7 oktober. Ja, ook de glow-grafitti-wall. Ja, ook de glow-bandjes. Ja, ook de oplichtende springveren. Het wordt zo goed! 

RrlQpqjnUPbC9yk3xJ2vDiabNlMm2kH6Nj0qrt8T.jpeg

6. Bekladder een auto

Geef toe: een auto bekladden met verf staat sowieso op jouw lijstje van dingen-die-je-ooit-wilt-doen-in-je-leven. Laat het kind in je los. Of neen, laat je kinderen erop los. Want wat als we zeggen dat je op de Family Rave Party kan losgaan met fluoverf op een chique Mercedes-Benz?  Uhu. 

7. BLACKLIGHT PHOTOBOOTH

Ok, selfies zijn leuk. Maar onze photobooth op de Family Rave Party is nòg leuker. Ga met je vrienden of kinderen voor een snapshot in fluo en glow-in-the-dark -style. Deze  allercoolste photobooth ooit is ontwikkeld door onze partner Cheesebox. Wees er op tijd bij, want tijdens editie 1 van de Family Rave Party was de vraag erg groot!

FSS0J7A674fQKCaXjWP2wuMeMslUcQ6ymIedgriV.jpeg

8. FLUO SCHMINK & 90’S HAIRMAKING HOEK

Weet je het nog? Zonder 'bekjes' in je haar kwam je ooit de deur niet uit. Enfin, dat is misschien overdreven, maar geef toe dat het allemaal zot nostalgisch is. Nog een beetje fluo schmink erbij, en jullie zijn helemaal klaar om een raveke te placeren!

tattr4KtQaZtsYLTxjmUQAzg8rLEFawlkUaYw3Dw.jpeg

9. BESCHERM JE OREN

Uw kind en uwzelfve zullen géén gehoorschade oplopen tijdens het plezantste feestje van het jaar! Dat is een belofte. Sowieso staat de muziek niet loeihard, maar gewoon leuk genoeg om een danske te doen. Wat ook een goed idee is? Gehoorbescherming voor je kind lenen bij de stand van onze sponsor CM. In ruil voor je identiteitskaart is het zo gefixt!

AR8ZRwJa8nDmCHgAhNNCBqbNXbF6x7zvIms9ugVO.jpeg

10. EEN SELFIE MET EVA MOUTON

Ook fan van Eva Mouton? Dan ben jij een serieuze gelukzak, want Eva herself zal aanwezig zijn  op de Family Rave Party! Ze neemt mee: keitoffe producten met haar illustraties die je er kan kopen. En zichzelf, keitof voor een selfie samen!

11. Suikerspinnen en Breezers

Van amuseren krijgt een mens een hongerke en een dorstje. Suikerspinnen en hotdogs zijn aanwezig. Evenals een nostalgische breezer of de Passoa-cocktail- ken je hem nog?! En uiteraard héél veel non-alcohol. Natuurlijk!

12. Ga voor twinning tattoo's

De Family Rave Party is hét uitgelezen moment om samen met je kind een matching tattoo te laten zetten. (Airbrush, mensen. Geen paniek. Wij zorgen gewoon voor de real experience!)

kmhipL9DY4fOr3rLyaBCmj89EA0yPLRifcM5rT7m.jpeg

13. EEN GEVULDE GOODIEBAG!

Na een topfeest ook verwend worden met een gevulde goodiebag? Zalig toch? We voorzien per gezin één goodiebag voor de ouders, en één voor de kinderen. Benieuwd wat er in zit? Ah ja dan moet je komen he. Haha!


Koop hier je tickets!