Over 1 maand is het weer gaan met die banaan! Dan is er de tweede editie van de Family Rave Party. Dan blazen we het dak van de Noxx in Antwerpen eraf. Dan gaan kinderen en ouders weer compleet los op de dansvloer!
Lees hier alles -maar dan ook alles - wat je moet weten over de Family Rave Party. 

EEN FAMILY RAVE WATTE?

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor slashparents én hun kinderen. Knal goeie muziek waarop je ook thuis in de keuken samen op los zou gaan. Denk hacken op Bonzai én flosjen op Katy Perry. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Of Europe. Naar 't schijnt zijn de eighties weer keihard in bij de schoolgaande jeugd. 

Check de video van de vorige editie. Zo. Maar dan nòg beter. 


En wANNEER isda FEESTJE ? 

Het beste feestje van het jaar gaat door op zondag 7 oktober. Dat is een zondagnamiddag. De deuren openen om 13u en sluiten om 20u. Je kan dus een hele namiddag binnen komen dwarrelen wanneer het jullie uitkomt. Het is van een hele namiddag raven om 's avonds met een compleet voldaan gevoel jullie rustige zondagavond zoals altijd te beleven. Met dekentjes en tv enzo. 

el59yLxpOhVmiODJUF5IXFCpBxzuByeyulpq8QER.jpeg

WAAR GAAT DAT SPEL DOOR?

Voor deze tweede editie trekken we naar een échte discotheek in Antwerpen, de vroegere Noxx. Voor ouders heerlijke nostalgie, voor kinderen hun eerste discotheek-ervaring. En zoals gezegd, daarna kan iedereen weer lekker naar huis voor de gewone zondagavond-morgen-terug-naar-werk-en-school-shizzle.

Jamaar, wavoor muziek horen we daar?

Aha, zeer belangrijke vraag! Want de Family Rave Party is keihard van de gelaagdheid. Zowel ouders en kinderen moeten het feestje plezant vinden. Daarom kiezen we onze dj's met zorg. Deze editie staat bijvoorbeeld Christophe Lambrecht aan de knoppen van de draaitafel. Ja, je kent hem wel van Studio Brussel! Christophe is zélf ook keihard een slashparent. Hij weet als geen ander welke muziek bij ons scoort én bij onze kinderen. Ha!

IK DANS NIET GRAAG

Owkay. Ga dan naar het maak-je-eigen-slijm lab, of pimp-je-rave-schoenen-atelier. Misschien wil je wél een matching tattoo zetten ?(Airbrush, mensen. Geen paniek) Of jullie eerste rave samen laten vastleggen in een fotobooth? Of toverbollen eten tot je erbij neervalt? Of jezelf versieren met glowsticks? Of... gewoon zot doen met uw kinders? En uw vrienden. En die hun kinders. Enfin, je snapt het wel.

Hou sowieso onze Family Rave pagina in het oog, schrijf je in op onze nieuwsbrief of log je in op het Facebook-event. Dan ben je helemaal mee met de vorderingen!

v3Jm9oAZlyR6ZNCObmkab8ZkAV6kOUDxFs174E1G.jpeg

Vanaf hoe OUD is het plezant voor KINDeren?

Voor alle duidelijkheid: iederéén is welkom om te raven. Maar het is pas écht leuk vanaf 4+. Wij zorgen voor de nodige gehoorbescherming, en als #parentfriendly event is veiligheid uiteraard onze topprioriteit. Mind peace overal. 

EN DAT IS DAN ALLEMAAL KEIDUUR ZEKER?

Alles is relatief: één haar op je hoofd is weinig, één haar in je soep is teveel.  Slashparents betalen op dit moment 16 euro en kinders 11 euro. Daar zit alles bij inbegrepen (ingang, dj's, tattoos, toverbollen, glowsticks, en vanalles meer), behalve de drankjes en een eventuele snack. Toch niet zot, he?
Hoe vroeger je reserveert trouwens, hoe beter de prijs. Dus koop nu nu nu :-)

kaAyIVLaZk7ZAYHyycbeQ09UyJZ6X6NmGRJqjrMJ.jpeg

Ja, ik wil keihard tickets kopen!

Ahja, mijn gedacht! Via deze link vind je al het nodige: Ik koop tickets.

HERHAAL DAT NU NOG EENS ALLEMAAL SNEL?

De volgende Family Rave Party
- zondagnamiddag 7 oktober 2018
- tussen 13 en 20u
- Ikon (vroegere Noxx), Antwerpen
- vanaf 4+ 

KIK HIER VOOR TICKETS!