Op 17 maart is het ein-de-lijk zover. Voor de derde keer op rij kan jij weer eens goed komen raven zoals in de goeien ouwen tijd en dát met je kinderen! ‘t Wordt weer eens van dik feesten met belachelijk veel coole activiteiten daarnaast. Ah ja, 'want wat kan je daar nu eigenlijk allemaal doen op die Family Rave Party"?!  Neem één minuut de tijd om dit artikel te lezen en you. will. love. it. Geen weg meer terug. Let’s go.

Let’s party hardy

Trek je party pants al maar aan want het wordt weer een feestje! De DJ zal de vetste rave plaatjes door de boxen laten galmen en zowel jong als oud mag zich voor de volle 100% geven.

Hoewel we ons uiteraard aan de toegelaten decibels houden is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om gehoorbescherming te lenen bij de stand van CM. Want weet, jouw oren én die van je kinderen moeten nog een heel leven mee!

EQJnMbsY.jpeg

Zo, muziek: check! Maar om de Family Rave Party tot een nog hoger niveau te tillen verwelkomen we graag iedereen in rave-outfit. Ja, kei-foute kleding is absoluut toegestaan! Wil je graag nog dat extraatje? Kom dan zeker langs bij de stand van Brantano. Zij maken jouw schoenen helemaal party-proof met de glow-in-the-dark veters in verschillende kleuren.

9RiB6kpU.jpeg

Ook voorzien we een tattoomachine waar je kinders een tatoeage kunnen laten zetten en zich zo omtoveren in supercoole chicks en boys.

Zo zal je helemaal in het interieur passen waarvoor Oh My Party heeft gezorgd. Fluo, fluo én nog eens fluo. Want hé, anders is de Family Rave Party de Family Rave party niet, toch?

doen doen doen

Efkes genoeg van de dansvloer? Probeer dan zeeeker de andere doe-dingetjes. Want het zijn er veel. Vervelen zul je je ab-so-luut niet doen op de Family Rave Party!

Zo kan je het op de stand van Game Mania opnemen tegen je eigen kinders met zowel huidige als retro games! Wie is de beste gamer thuis? Test het uit!

Land Rover zorgt voor een giga auto waarop kinderen zich kunnen uitleven met fluostiften. De auto mag he-le-maal beschilderd worden.Dé perfecte uitlaatklep voor de kinderen om hun energie kwijt te raken, me dunkt!

f0o9PpyQ.jpeg

Liever nóg iets actievers? Neem je kind dan mee naar een van de introductie skatelessen voor 'parents and kids' en leef je samen uit op onze skateramp.

Mijn kind eens tegen de muur plakken?! Ja, graag!

Geef toe, je hebt je kind soms wel eens achter het behang willen plakken. Op de Family Rave Party krijg je de kans. Grijp die kans dan ook met beide handen! Pritt voorziet een velcromuur  waar je je kleine letterlijk tegen de muur kan plakken. Hoe cool is da?! Maar wees gerust, mama’s en papa’s, alles verloopt veilig. Je krijgt je kind gewoon heel mee terug naar huis!

kindmettapeopmuur.jpg

(Foto: Club van ontaarde moeders)

Een hongerke hier, een goestingske daar

Ook aan de mensen met een klein (of groot) hongerke hebben we natuurlijk gedacht. Want, we all love food, toch?! De Kleine Chef zorgt voor een gamma aan lekkernijen van een popcorn-cocktailshaker tot wafelcroques op een stokje. Om de eetbare bellen en het sauspistool voor bij de hotdogs niet te vergeten! Hmmm, het water loopt ons al in de mond!

de kleine chef.jpg

Money, Money, Money

Ook Yongo, de jongeren-spaarapp van AG Insurance is van de partij op de Family Rave Party. Zij leren kinderen met geld omgaan en zorgen nu voor een heuse kassa take-over. De drankbonnetjes zijn Yongo-money waarop je een code kan vinden. Met deze code kan je 20 euro éxtra op je Yongo-account krijgen wanneer je eerst 10 euro stort. Tsjakkaa!

Say Cheeese

Vergeet zeker niet om deze mega fantastische dag op beeld vast te leggen. Neem een foto in de rave-photobooth van Cheese Box en neem de geprinte foto meteen mee naar huis. Oh de nostalgie!

O9NzxxhA.jpeg

Zien we jullie daar? Tickets kopen kan nog steeds! Je gaat het je niet beklagen, dat beloven we je. Er ligt trouwens een supercoole goodiebag op je te wachten. Overtuigd?