DE FAMILY RAVE PARTY KOMT TERUG!! Op zondag 7 oktober blazen we het dak van de Ikon (vroegere Noxx) in Antwerpen eraf. Dat is het plan. You came. You raved. You loved? Editie twee van dit onwaarschijnlijke feest wordt alleen nòg beter. Begin maar alvast cirkeltjes te trekken in je agenda, want deze party wil je niet missen! (En we hebben special prizekes voor de super early birds!!)

"Wanneer komt de volgende editie van de Family Rave Party?" Ontelbare keren kregen we  deze vraag sinds onze eerste rave in de Kruitfabriek in VilvoordeNooit hadden we kunnen dromen dat het feestje zo'n succes werd en zelfs uitverkocht raakte met zo'n 750 bezoekers!

yXsm3RubWSG7xOpht9gGG6QA2wxe1t105RIuNSKo.jpeg

EABr0KSuZgfKJi9g0kHxGmEii9gqhFs5RHOVkzcQ.jpeg

Tijd dus voor een terechte editie 2. In Antwerpen deze keer. 

EEN FAMILY RAVE WATTE?

Een Family Rave Party is een dikke vette fuif voor slashparents én hun kinderen. Knal goeie muziek waarop je ook thuis in de keuken samen op los zou gaan. Denk Michael Jackson én Katy Perry. Misschien zelfs een Yves De Ruyterke. Of Europe. Naar 't schijnt zijn de eighties weer keihard in bij de schoolgaande jeugd. 

Overigens, ook niet onbelangrijk: je kan naast tanzen tanzen tanzen nog  keiveeeeeel andere dingen doen. Check de video van de vorige editie. Zo. Maar dan nòg beter. 


WAT KUN JE DAAR DAN ALLEMAAL DOEN?

Heb je wel naar de video gekeken hierboven? Dansen is alvast redelijk de bedoeling op een rave. En ook: drinken. Volgens ons ook niet te skippen op een feestje. (Jaja, uiteraard ook zonder alcohol. En ook met.)  Wat je nog kan doen: is zot doen met uw kinders. En uw vrienden. En die hun kinders. Enfin, je snapt het wel he.

sujTHBmTtcbBKSzOj4rC7Z18F9Htp2HKgW2VfJwY.jpeg

PROjBXDNSzlBwyUN8UOgENkPXM6XlRERQg0yBDgq.jpeg

Tucf2KcJCvZrSB7HST6DV12BZ1jIDolMYCmNvtoN.jpeg

HOE OUD MOET MIJN KIND ZIJN?

Voor alle duidelijkheid: iederéén is welkom om te raven. Maar het is pas écht leuk vanaf 4+. Wij zorgen voor de nodige gehoorbescherming, en als #parentfriendly event is veiligheid uiteraard onze topprioriteit. Mind peace overal. 

NvefPDq464xjlW2LrzqVSpImDXjhYno3540k9nJe.jpeg

ImjvEl2DgZxcfoXpRsPHQnMpK3VeiqG1uXVcCuhO.jpeg

WEES SNEL VOOR  DE SUPER EARLY BIRD-PRIJSJES!

Sowieso weten we dat je staat te trappelen om je tickets te reserveren. Dan hebben wij nòg eens (dat is vandaag al twee keer ség) geweldig nieuws voor jou. Want we reserveren een beperkt aantal toegangtickets voor de heel snelle beslissers. Bestel nu meteen en je betaalt slechts 9 euro voor een kind, en 14 euro per volwassene!!

KORT PRAKTISCH

De volgende Family Rave Party
- zondagnamiddag 7 oktober 2018
- Ikon, Antwerpen
- vanaf 4+ 

KIK HIER VOOR TICKETS!