WE ARE BACK AND SÓ READY TO RAVE. Op zondagnamiddag 17 maart 2019,  toveren wij de Kompass Klub in Gent helemaal Rave Party- gewijs om in een dik vet feestje. Again.  Ge kent dat wel zo van 'derde keer goeie keer', awel bij ons is het: derde keer, ja-het-kan-nóg-beter goeie keer. Toevallig is ook weer de vredevolle kerstsfeer aangebroken, en wij tonen graag ons goed hart door de super early birds in de watten te leggen! 

Al twee jaar op rij kunnen we zeggen dat onze Family Rave Party een top succes was, stiekem zijn we zelfs nog aan 't bekomen van de vorige keer in Antwerpen. Maar, niet gevreesd, want de plannen voor een derde rave-editie zijn al vollebak in opmars! 


Wat is dat nu weeral?

Een Family Rave Party is een zot feestje voor slashparents én hun kinderen. En daarmee bedoelen wij niet alleen zalige muziek voor jong en oud (jazeker, 't is van sjansen dansen op old school deuntjes), maar echt nog oneindig veel meer activiteiten! Van extreem neon en fluo make-overs tot photobooths en gekladder met verf en slijm-toestanden.

Check gewoon even de aftermovie van de vorige editie en alles wordt duidelijk.


Kan mijn hele gezin mee raven?

Of course, voor ons staat er geen leeftijd op rave-fanaten! Maar we zijn wel graag eerlijk: vanaf 4 jaar is het voor jouw kinders het tofste om mee een stapje in de wereld te zetten. Dus: jij brengt jouw rave-gang mee en wij zorgen voor de nodige gehoorbescherming. Ahja, het moet altijd #parentfriendly blijven hé!
Waarom moet ik op hét feest van 't jaar zijn?

Een danske placeren op een goed nummerke samen met je kinders én de volledige vriendengroep. Natuurlijk mét bijpassend drankje in de hand, eventueel de virgin versie, het is er allemaal. En dat alles is dan volledig gedrenkt in fluo shizzle en een zalig retro sfeerke. 

Nog niet overtuigd? Het is in Gent te doen dit jaar én de Kompass Club werd al verkozen tot de beste club van 't jaar! Nog iets tof: er is een grote fietsparking voorzien dus je hebt meteen weer een eco-friendly daad verricht ook. Aha!


Effe praktisch

Nee nee, we zijn onze belofte zeker nog niet vergeten. Wij verspreiden dus nú onze kerstboodschap van dit jaar:  Bestel nu meteen je early bird tickets voor maar 10 euro per kind en 15 euro per volwassene! 

KLIK HIER VOOR TICKETS!


Alles op een rijtje:

  • Zondagnammiddag 17 maart 2019
  • Tussen 13 en 20u
  • Kompass Club Gent
  • Vanaf 4 jaar