Heb jij ook vaak zoiets van: ik doe wel graag dingen samen met mijn kinderen. Maar dan liefst ik met een glas in mijn hand, en kleuter-darling vlakbij én liefst ge-entertaind door een babysitter. We snappen het. Slashparents willen alles. Kinderen in de buurt én toch rust. Dat kan. Zelfs op de Family Rave Party. Dankzij de coolse babysitdienst ooit. 

Nog 11 dagen tot de Family Rave Party. We blijven aftellen. Had jij nu al je tickets gekocht? Doe het NU via deze link. Want het belooft een waarachtig feestje te worden. We beloven je namelijk niet alleen top entertainment met losgaan enzo, maar ook mind peace en rust. Dankzij de meest geweldige babysitdienst ooit voor kleuters: de Chill Out Safe Space for Toddlers.

Chill Out Safe Space for Toddlers

Niemand die slashparents beter begrijpt dan Maison Slash. Wij weten namelijk dat je liefst zoveel mogelijk tijd samen spendeert met je kleuter. Maar soms is een halfuurtje ook meer dan voldoende. Dan ben jij klaar voor een glaasje met vrienden, terwijl je je hartendief vanuit je ooghoek vrolijk ziet wezen in de opvang-hoek. Niet zomaar een hoek. Nopes: een Chill Out Safe Space for Toddlers only. Allo, in het Nederlands? Een belachelijk tof babysitteam entertaint jouw kleuter (2,5 tot 5 jaar) tijdens de Rave Party in een aparte en veilige en supertoffe omgeving. sitterfix

Sitterfix for president

Wie zich dan bezighoudt met jouw kind? No worries, veiligheid voor alles. De gediplomeerde babysitters van Sitterfix verzorgen tijdens onze party de chill out oppashoek. Je kleuter kan er naar hartelust bouwen én afbreken met mega Legoblokken. Ook fluo-knutselen staat op het programma - kwestie van in rave- thema te blijven. En uiteraard vind je in de safe space ook het nodige bewegingsmateriaal zodat kleuter-darling zich hélemaal kan smijten. (We beseffen wat een onuitputtelijke energie die kleine terrible two's en three's en fucking fours hebben.) leuk-idee-voor-een-sombere-dag-neem-glazen-water-en-doe-er-een-glow.1354049074-van-RosaJohanna Ken je Sitterfix niet? Dat is een app met het grootste netwerk van betrouwbare babysitters bij jou om de hoek. Check zeker eens uit. Zo vind je er de babysitters van je vrienden, hun profiel en beoordelingen door andere ouders uit je buurt. In één stap regel je een afspraak én is je babysitter verzekerd via KBC Verzekeringen. Die app zou binnenkort nog eens van pas kunnen komen in jouw drukke leven, jij niet-kiezende slashparent.

Een avondje babysit mét korting?

Heb je zoiets van: allemaal goed en wel die rave party met mijn kleuter, maar ik heb òòk nog een baby. Geen probleem, boek dan gewoon een sitterfix-sitter mét kortingscode zodat je de servicekost alvast kan laten vallen. Gebruik bij het reserveren promocode RAVEFIX2611 en voila, gefixt! (Tip: die promocode is geldig tot en met eind januari 2018. Dus ook héél handig te gebruiken tijdens de eindejaarsfeesten, of anytime!)