Vanaf €540

Montalivet surfreis met BoardX

Voor het achtste jaar op rij zal ons Family Resort gezinnen de tijd van hun leven te bezorgen in Montalivet. Dit gezellig dorpje aan de monding van de Gironde is een verborgen parel tussen de pijnboombossen en de Atlantische oceaan.

Deze reis boeken

Montalivet-les-Bains is een gezellig kuststadje in het zuidwesten van Frankrijk

Montalivet-les-Bains is een gezellig kuststadje dat na haar winterslaap ontaardt in een bruisend centrum dat voor iedere bezoeker wat wils heeft. Het ligt op wandelafstand van ons domein en barst van de barretjes, marktkraampjes, restaurants en surfshops. Iedere ochtend is het koppen lopen op de gezellige markt die in de regio bekend staat om haar grote aanbod en diversiteit. Oesters en andere zeevruchten, wijnbarretjes, charcuteriekraampjes, ambachtelijke producten, souvenirs… redenen genoeg om er een hele voormiddag rond te kuieren!

Wat maakt deze reis zo bijzonder

 1. Time to relax

  Rustgevende bosrijke omgeving. Gezellige chilloutzone met hangmatten Loungebar. Yogazone + yogales (min. 5x 1u per week inbegrepen). Nederlandstalige kinderanimatie gedurende 4u per dag (4x/week)

 2. Time for action

  Surflespakketten van 3x of 5x 1,5u. Verschillende sportterreinen: beachvolleybal, (wave)skateramp, parkour-area, yogazone. Sportactiviteiten onder BoardX-begeleiding.

Wat is inbegrepen in deze aanbieding?

 • Activiteiten voor zowel jonge als oudere kinderen

 • Nederlandstalige kinderanimatie (vanaf 4 jaar) gedurende 4u per dag (4x/week)

 • Gediplomeerde surfcoaches met reddersbrevet

 • Surflessen voor jong en oud (vanaf 8 jaar)

 • Les in kleine groepjes, ook voor gevorderden!

 • Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards. O'Neill wetsuits en lycra's. Bodyboards en skimboards aanwezig.

Wij gaan mee surfen!

Deze reis wordt jou aangeboden in samenwerking met

BoardX logo