Vanaf €540

Zarautz surfreis met BoardX

Alsmaar meer gezinnen kiezen voor een avontuurlijke vakantie, en wie zijn wij om ze tegen te spreken? Sport als nooit tevoren terwijl je kinderen door ons animatieteam opgevangen worden of kom volledig tot rust tijdens de yogasessies en deugddoende powernaps in je luxe glamping accommodaties.

Deze reis boeken

Zarautz is één van de mooiste surflocaties van het Baskenland.

Het mondaine Zarautz bruist van de energie en ademt één en al surf, maar je kan er evengoed te paard de bergen in of proeven van de heerlijke Baskische specialiteiten in één van de vele tapasbars. Het openbare vervoer koppelt grote steden en kleine dorpjes in de buurt danig moeiteloos aan elkaar dat je in een mum van tijd in San Sebastiàn of Bilbao bent!

Wat maakt deze reis zo bijzonder

 1. Time to relax

  Gezellige chilloutzone met hangmatten. Loungebar met zicht op de baai en zonsondergang. Yogalessen inbegrepen (5x 1u per week). Nederlandstalige kinderanimatie (vanaf 4j.) gedurende 4u per dag (4x/week)

 2. Time for action

  Dagelijks verschillende gratis (sport)activiteiten onder BoardX-begeleiding. Aanbod aan verschillende alternatieve activiteiten aan scherpe prijzen. Gratis gebruik van ruim gamma aan sport- en spelmateriaal. Verschillende sportterreinen vlak aan het strand (beachvolleybal, skatepark…) en in het kamp (skateramp, slackline…).

Wat is inbegrepen in deze aanbieding?

 • Fun for kids

  Nederlandstalige kinderanimatie (vanaf 4j.) en Young Guns animatie (vanaf 8j) gedurende 4u per dag (4x/week). Diverse sport- en spelmogelijkheden voor kinderen. Dagelijks georganiseerde sport- en spelactiviteiten op het strand.

 • Time to surf

  Zarautz = Het Europese surfmekka. Zeer consistente beachbreak. Gediplomeerde surfcoaches met reddersbrevet. Les in groepjes van max. 6 personen, ook voor gevorderden! Standaard lessenreeks van 3x 1,5u of intensieve reeks van 5x 1,5u + 1u theorie Surflessen voor jong en oud (vanaf 8 jaar). Geen gesleur: Surf- en sportmateriaal staat dagelijks op het strand vanaf 10u. Gratis gebruik van al het materiaal, ook als je geen lessen neemt! Uitgebreid assortiment shortboards, mini-malibu's en softboards. O'Neill wetsuits en lycra's. Vrij gebruik van bodyboards en skimboards.

Wij gaan mee surfen!

Deze reis wordt jou aangeboden in samenwerking met

BoardX logo