Je bent in blijde verwachting? Of je hebt in deze memorabele periode een baby ter wereld gebracht? Dan hebben wij een topding voor jou! (Of voor alle mensen die jou leuk vinden en jou keigraag een cadeau willen geven.) De #MAgoebezig-kaarten. Want ma'kes, dat jullie goed bezig zijn! De #MAgoebezig-kaarten zijn 52 hilarisch herkenbare mijlpalen die jou en je omgeving daaraan doen herinneren. Post de kaart samen met je baby op je socials, en 't is van lachen lachen en victorie kraaien!

Je krijgt een baby en ‘t is gebeurd. Jallokes, plots noemt iedereen je mama, moeke, mamsie. Je koffie warm drinken wordt het hoogtepunt van je week. Een hele dag dezelfde outfit dragen zonder zurige babykots erop ook. Je had nooit kunnen vermoeden dat je tijdens een autorit zou meekwelen met de laatste nieuwe tinkelende hit uit de kinderhitparade. Of dat je een paar Crocs-klompen ooit grondig zou overwegen. Die eerste smos preparé na je bevalling smaakt als een viersterrendiner.

Dat ging jij nooit doen!

Elke overwinning, elke (eerste) nieuwe (terug) keer is een nieuwe mijlpaal die je gaandeweg behaalt tijdens de eerste twee jaren van jouw baby. #MAgoebezig, jij! In dit doosje vind je 52 mijlpaalkaartjes voor verse mama’s van baby’s tot twee jaar. Jij dus. De eerste jaren met een baby zitten boordevol verrassende momenten. Soms zijn ze kak. Soms zijn ze een overwinning op jezelf en de wereld. De #MAgoebezig-kaartjes herinneren je eraan dat jij goed bezig bent, ma. Dat je niet alleen bent. En dat af en toe eens goed lachen het beste medicijn is. Leg alle al dan niet wonderlijke momenten vast dankzij de #MAgoebezig-cards en deel ze met de wereld and far beyond. 

Ik wil MAgoebezigkaarten kopen!

Oewerktdanuprecies?

Met een mijlpaalkaart leg je een bijzondere gebeurtenis vast en deel je deze (of niet) met de wereld. De MAgoebezig-kaarten zijn zo ontworpen dat je je baby zelf aan het woord laat. Een beetje zoals dit. 

Je at die dag dus eindelijk weer die smos-preparé. 

Maison Slash heeft een shop!

Jijwilda? Snappen we. Het goede nieuws is: Maison Slash heeft een eigen shop geknutseld! Je zit dus meteen aan de bron. Onze shop is voorlopig nog een shoppeke, met in ons aanbod nog het kak-boek (òòk een goed cadeau!) en ons award winning #parentfriendly marketingboek. 
Hou zeker onze kanalen in het oog voor wanneer er nieuwe producten bijkomen! 

Ik wil MAgoebezig-kaarten kopen!