We doen het allemaal. Want we zijn ouders. We lopen, rennen, vallen en we staan weer op. Knallen soms keihard met ons gezicht tegen de muur. We proberen het beste ervan te maken. Soms lukt dat, en soms ook niet. En heel vaak vragen we onszelf af: hoe doen ZIJ het? In 13 snelle vragen stoppen we onze neus in andermans zaken. SlashParent van dienst: Elke Clijsters (32)

Elke Clijsters (32) was lang zus van, en vrouw van. Maar veel belangrijker is ze ook al even de trotse mama van Cleo en Cruz. Begin dit jaar schreef ze een pakkend boek over haar echtscheiding, onomwonden. In 'Dancing Solo' beschrijft ze haar breuk met Jelle Van Damme, die nu in Amerika voetbalt bij LA Galaxy. Met trots kondigde Elke onlangs nog haar nieuwe liefde aan op haar eigen super populaire instagram! Go Elke!!

https://www.instagram.com/p/BX2Z4lRFPHx/?hl=nl&taken-by=elkeclijsters Welke anekdote van/met kinderen zal je nog jarenlang onthouden?

Ik zal nooit vergeten toen Cruz en Cleo nog wat kleiner waren hoe ze  in een winkel tegen een zwaarlijvige meneer met een buik gevraagd hadden of hij een baby kreeg... zo'n momenten vergeet je uiteraard niet rap.

Wat vind je het moeilijkste aan opvoeden?

Het moeilijkste aan opvoeden vind ik het herhalen. Dat kost zo enorm veel energie! Raap jullie kleren op, zit recht aan tafel, stop met ruzie maken, enzov enzov enzov.. ☺️

Hoe omschrijf je jouw ouderschap in 3 adjectieven?
  1. Verantwoordelijk 
  2. Liefdevol
  3. Vertrouwelijk
Wat is het foutste kledingstuk dat je je kind ooit hebt willen aandoen?

Niet alleen willen. Ik heb het gedaan ook. Ik zie crocs-schoenen absoluut niet graag. Maar de kinderen droegen dit wel op vakantie omdat ik ze zeer praktisch vond.

Wat staat er bovenaan jullie bucket list? 

De Efteling.

Een reis naar Australië of Afrika.

Een nieuw huisje.

IMG_0792 kopieJouw guilty pleasure dat je kind niet mag weten

Ze weten bijna alles van me, misschien af en toe eens een stukje chocolade eten als ze het niet zien.

Naar waar ging jullie laatste vakantie?

Cruz en Cleo zijn even bij hun papa in Californië geweest.

Welke vervelende gewoonte nemen ze van je over?

De muziek enorm luid zetten in de auto ☺️.

Waarover hebben ouders><kinderen bij jullie de meeste woorden?

Cruz en Cleo hebben de meeste discussies als ze moe zijn ????, dit kan dan over allerlei zaken gaan.. speelgoed, wat er op tv komt, dat de ene te lang naar de andere kijkt.. 

Wat is regel nummer 1 in jullie huishouden?

Eerlijk zijn. 

IMG_1905 4 kopie

Wanneer heeft hij/zij je voor het laatst ontroerd?

Ik heb de laatste dagen last aan mijn rug en mijn zoontje begon ineens te wrijven (masseren) over mijn onderrug, dat zijn voor mij hartverwarmende momenten.

Wat is jullie favoriete lunchplek/ijsjesplek/resto met de familie?

De kinderen en ik eten heel graag sushi, dat bestellen we soms en eten we dan thuis gezellig op. Als ik in Hasselt met de kids ergens ga uiteten dan is dat tijdens de zomermaanden aan het cultureel centrum. Gezellig buiten zitten, iets eten en Cruz en Cleo kunnen er ravotten op de speeltuin.

Wat staat er bovenaan je haatlijst?

Ik spreek het woord "haat" niet graag uit en heb ook niet graag dat mijn kinderen dit woord uitspreken .. Eigenlijk haat ik dus niets in mijn leven. Maar wat ik mijn kinderen wel leer, is dat liegen een absolute no-go is!