Ziehier het samsonseks-pretpakket dat jouw sudderende seksleven de nodige vlam in de pan zal geven. Waarom samsonseks soms moet, is allang de vraag niet meer. Maar af en toe een dikke vette date inplannen met partner is echt ook nodig, ook al moet dat in je eigen kot gebeuren.  En dat kan je vanaf nu doen met deze originele uitnodigingen die slashparent Riet Van de Walle van  't Zijn niet alleen de kinderen die wat fun mogen hebben. Veel plezier! (wink wink)

Het is misschien toch nog een beetje taboe, maar helemaal geen nieuws  dat de frequentie seks daalt bij koppels met (vooral jonge) kinderen. Schuiven er koters mee aan de tafel des levens, dan draai je dat seksleven vaak even op sudderstand. Zelfs als er eerst een hevige wokvlam onder gloeide. Niets abnormaals mee. Meer vergeet vooral ook niet dat er bij seks gelukshormoon vrij komt, wat we nowadays wel heel erg goed kunnen gebruiken.

Samsonseks-pretpakketVerleiden is NIET zoals fietsen, je verleert het wel

Verleiden in een relatie gebeurt niet meer met de lokroep van het onbekende.  Troef in het spel is net dat je elkaar door en door kent. Maar vooral daarom vraagt het misschien wat extra aandacht. Het is niet zoiets als fietsen - eens je het kan, verleer je het nooit - maar eerder als pianospelen. Zonder oefening kom je misschien nog wel tot een Kortjakje, maar als paringsdans klinkt Schubert stukken beter. Het gaat dus om creatief omspringen met het vertrouwde. Als je daarin wat verlegen en giechelig bent geworden, is humor misschien een laagdrempelige invalshoek. Enter ons Samsonseks-Pretpakket. Samsonseks-pretpakket  

Agendaseks

Je hoeft google niet eens open te klikken om de meest voorkomende tips te kunnen opsommen voor "minder sleur in de relatie". Hoe overwin je de sleur: activeer je seksleven met 5 tips van experts. Of “Ga terug naar start en bewandel opnieuw het pad van de verleiding.” En vooral: “Agendaseks is beter dan geen seks”. Wat betreft agendaseks gaven we je al een behoorlijk duwtje in de rug. Samsonseks staat intussen gebeiteld op de kaart als woord van het jaar 2016 en - al dan niet zwart op wit - misschien ook wel in jouw agenda. Of niet? Samsonseks-pretpakket

Download nu jouw samsonseks-pretpakket!

Awel, doen! Plan die momenten NU in je agenda. Want verleiden is uitnodigen tot het spel van de liefde. En wij namen dat eens heerlijk letterlijk. Dit free printable Samsonseks- Pretpakket draait jullie pitje misschien weer wat hoger. Download nu jouw Samsonseks-pretpakket. De kaartjes kan je recto-verso printen: gebruik de voorkant als teaser, of ga all the way en gebruik al je troeven bij het invullen van de achterkant. De effectiviteit van de deurhanger kunnen we helaas niet garanderen. Have fun!