Wist je dat we bij Maison Slash maandelijks van behang wisselen? 't Is te zeggen: we werken telkens met maandthema's. Huh? Jawel. En deze maand mei krijgt van ons de ongelofelijk 'sexy' wandbekleding: "love/handles". Over vetrollen, en witte buiken. Over liefde en omgaan met liefde. Over seks en het frequente gebrek eraan eenmaal als je slashparent aan bent. Hebben we je mee?  Yihaaa, het is eindelijk mei! De heerlijkste maand van het jaar. Warm, maar niet heet. Met lange en nog steeds langer wordende dagen.  En met een volop levende, groeiende en bloeiende natuur.  Geen beter thema dus dan Love/Handles.

"Love/Handles"

In mei puilt het gemiddelde lifestyle magazine gewoonlijk uit van artikels 'over het terugkrijgen van je bikinilijf' of  'je klaarmaken voor de zomer'. Niet bij Maison Slash. Wij denken - koop een parasol en laat het allemaal lekker hangen. Inclusief die vetrolletjes. Hier lees je deze maand over spannende seks (of helaas het gebrek eraan), nostalgische guilty/pleasures en uiteraard weer een stapel #parentfriendly tips.

Slashparents - "Handle with love"

Mei is trouwens ook de eerste maand waarin we intensief materiaal publiceren van onze slashparents. Na onze oproep kwamen de reacties massaal (extreem!) binnen om mee te werken aan onze Maison. Mogen we terecht trots zijn op het resultaat? Deze bijbouw is definitely geen koterij, noch lelijke veranda. Wat deze slashparents vertellen is recht uit het hart en uit het leven gegrepen. Dat wil zeggen dat Maison Slash elke week nòg meer door en voor jullie gemaakt wordt. Handle with love, die slashparents. They really are alright! Ook interesse om met ons te metselen? Geef dan zeker een seintje via alloallo@maisonslash.be met als onderwerp 'Maison Slash zkt Slashparents'. 

Nooit iets missen van Maison Slash

Achter de schermen werken we voortdurend aan het verbeteren van onze website. Zo zijn we volop een nieuwsbrief-flow aan het ontwikkelen die wekelijks in jouw mailbox valt als je dat zou willen. Elke zaterdag kan je dan heerlijk alle gemiste Maison Slash-artikels bijlezen! Voor de lezers die hun inbox liever zo leeg mogelijk houden en ons vooral volgen via Facebook: wist je dat je jouw nieuwsoverzicht kan aanpassen naar jouw wensen en prioriteiten? Je kan perfect aangeven welke vrienden of pagina's je meteen bovenaan je feed wil zien verschijnen. We geven een kleine suggestie: Maison Slash misschien? :-) Hoe je dat precies doet, lees je hier. Uiteraard kan je ook een account maken op "RSS-readers" als Bloglovin of Feedly en via deze kanalen al onze artikels volgen. Bottom line is eigenlijk: lees ons. Je zal er geen spijt van hebben.