Vanaf 27 juni kan je naar de nieuwste van Disney gaan kijken:  "The Incredibles 2". Zelfs in deze superhelden-familie gaan de dingen soms (vaak) grondig mis. Hoe hard is dat vergelijkbaar met onszelf? Als ploeterende ouder verdien je sowieso de medaille voor superheld van ELKE DAG IN DE WEEK. Maar evengoed zijn we "als ouders van" zo ingenieus en slim en doen we massaal van #incredibleparenting! Vertel ons jouw ultieme life hack.

Voor een verslag van The Incredibles 2 verwijzen we je naar dit Vet/Njet-artikel. (Hoe herkenbaar is deze film voor gezinnen!!!!)  We kunnen al meegeven dat het een top vervolg is op nummertje 1 van de reeks. Wanneer komt 3, Disney, wanneeer?!?

Maison Slash goes Disney!

Het is zo fantastisch geruststellend om te weten dat zelfs een superheldengezin er òòk niet in slaagt om de ballen in de lucht te houden. Het is eveneens geruststellend dat Disney bij thema's als deze meteen weet bij wie ze moeten aankloppen: ah ja, Maison Slash! Queen van slashparenting en teveel willen, en dus King van het allemaal eens goed in het honderd te laten lopen. Want hey dat is ok. 

#incredibleparenting

Ondanks de 1000 muren waartegen we onze hoofden dagelijks stoten, zijn we allemaal mega incredible parents. Wees niet zo streng voor jezelf! Hoe hard je ook probeert, beste slashparent, soms gaat alles keihard mis. En dan maak je uiteindelijk toch keuzes. Waar zet je op in? Wat laat je los? Maar vooral, wat zijn je ingenieuze oplossingen of life hacks? 

Check onderstaande video voor dingen uit het leven gegrepen, en in jouw geval de miserie van een ander :-)


Wij verzamelen alle slimme parenting life hacks!

Elke ouder is een held. Punt. En we moeten onze krachten (aka superpowers) bundelen. Vertel ons, wat is jouw parenting life hack? Post het
- hieronder in de comments
op jouw instagram of facebook met de #incredibleparenting (en tag Maison Slash- ook handig).
- of mail naar alloallo@maisonslash.be met als subject #incredibleparenting

Wij verzamelen en delen al jullie verhalen op ons kanaal!
Dat wordt lachen. 


The Incredibles 2 kan je vanaf 27 juni bewonderen in de cinemazalen. Maison Slash werkt samen met Disney om deze blijde boodschap te verkondigen!