Zullen we eens met de deur in ons huis vallen? Maison Slash heeft al vanaf de eerste dag één duidelijke missie, en dat is de wereld meer #parentfriendly krijgen. Het waren intussen drie harde jaren van werken (en ook lachen enzo hé), maar vandaag vinden wij de tijd rijp voor ons eigen quality label: Maison Slash Approved. 

Drie (!!)  jaar al werken wij intussen aan onze droom. Dat gaat in hobbeltjes, en met de nodige succesjes en de obligate muren. Met veel lachen en slimmer worden, en af en toe ook eens wat stress enzo. Maar ook met ons omringen met nòg slimmere en ook super plezante mensen (die ons dan weer veel doen lachen). Soit, ons belangrijkste doel zijn we nooit uit het oog verloren: wij wilden en zouden de wereld meer #parentfriendly krijgen. Daar zijn we zeker al in geslaagd dankzij jullie - uhu en wowkes 100.000!  maandelijkse lezers. Maar het verhaal is nog lang niet uit. Vandaag nemen we een grote stap richting #parentfriendly wereld met de lancering van ons gloednieuwe kwaliteitslabel "Maison Slash Approved". 

Een kwaliteitslabel watte?

We zouden een boek kunnen vullen met jullie mails en vragen over 'waar kan ik leuk op reis met de kinderen', of 'in welk restaurant krijg ik mijn buggy kwijt'. "Welke zijn de tofste musea voor gezinnen", of "wat moet ik doen voor het verjaardagsfeestje van mijn 8-jarige zoon?" Maar we gaan daar dus geen boek over schrijven, we hebben daar namelijk al een keitof online magazine mee gevuld met intussen bijna 2000 (!) artikels op. We gaan gewoon die info voor jou filteren. 

Vanaf nu kan je via deze tag zoeken op alle Maison Slash Approved aanbieders. Uhu, bij ons geen crap, want dat Approved-label wil wel degelijk iets zeggen!

Wat betekent Maison Slash Approved?

Ben je bij ons "Approved" dan garanderen wij slashparents dat de koffiebar, het vakantiehuisje, de workshop, het uitstapje....(enfin, je snapt'em wel):

  1. ...tof en inspirerend is, en ook leuk zou kunnen zijn zonder kinderen

  2. Het is verrassend, een ontdekking

  3. Het leven van ouders wordt er gemakkelijker en/of plezanter gemaakt, op welke manier dan ook

  4. Ouders én kinderen voelen zich welkom  (indien het uiteraard niet adult only of kids only is)

Je denkt makkie, but no. (Dat is meteen de reden waarom we ooit ons #parentfriendly marketingboek hebben geschreven.) Het lijkt allemaal zo voor de hand liggen, maar het zit hem in de gelaagdheid en de kleine subtiliteiten. Neem het van ons aan: #parentfriendly is NIET HETZELFDE ALS #KIDSFRIENDLY. (Sorry, dat laatste heb ik even moeten roepen.)

Nomineer hier een #parentfriendly ondernemer

Het is niet dat wij geen inspiratie genoeg hebben voor #parentfriendly adresjes en ondernemers, maar wij horen het graag rechtstreeks van onze slashparents. Denk goed na, en doe iemand (of veel iemanden) een plezier. Nomineer hier alle aanbieders van #parentfriendly dingetjes zodat wij deze kunnen delen met de wereld. Want elke stap, is zo een stap dichter bij een #parentfriendly wereld...Graag gedaan!