It’s on. Als je dit leest, is onze website eindelijk gelanceerd. Vergeet de stempel kindvriendelijk. Iewk en jaks. Bij Maison Slash zijn the parents alright. Want één + één is drie. Of toch alleszins meer dan twee. Al enkele maanden zijn we ermee bezig. Dat we iets wilden doen voor ouders (moeders én vaders!) stond snel vast. Dat we zelf visueel en cultureel op onze honger bleven zitten binnen dit segment was ook duidelijk. Maar het duurt even voor een ei gelegd wordt. Of een huis gebouwd wordt. Je snapt wat we bedoelen.

Hier zijn we dan...

...met een online magazine -ons eigen huis- gericht op de drukbezette generatie Y-ouders die meer willen zijn dan ouder alleen. We zijn er voor moeders en vaders die houden van originaliteit / actualiteit / cultuur / reizen / creativiteit.. en a ja, ook wel van kinderen (niet per definitie die van een ander). Voor ouders die niet willen kiezen, en tegelijk tegendraads ook bewuste keuzes maken. Maison Slash is een foodaholic/thing maker/storyteller/travel addict/early adaptor/entertainment junkie/style lover. Veel slashen, we overwegen een nieuw werkwoord. Samen met jou zullen we groeien en onze weg zoeken. We zullen samen het ouderschap hacken. En dit op een schone én vriendelijke manier voor onszelf én onze kinderen. Of we maken de belofte dat we het op z’n minst proberen.

What's in it for you?

Maandelijks pakken we uit met een thema. In september deden we dat in alle luwte onder de vlag van het voor de hand liggende New/Start. Oktober is Rock/Roll. November: keep you posted. (Dat is niet de titel, dat is gewoon dat we het nog niet willen zeggen.) Je krijgt elke maand terugkerende rubrieken, zoals een muzieklijst te ontdekken op Spotify of een snel interview met gelijkgestemden. Maar wat misschien nog het allermooiste cadeau is wat we je geven, is onze agenda. Een lijst met coole to do's voor zowel jou als je kinderen. Want wij houden van #parentfriendly en  #theparentsarealright.

SlashParents

Wil jij daarbij helpen? Heb je een verhaal dat je kwijt wil, een ontdekking die je wilt delen of een aha-erlebnis die je van de daken wilt roepen? Blijf niet trappelen, maar geef ons een seintje op alloallo@maisonslash.be. Zo sluit je je ook meteen aan bij de SlashParents, een groep ouders die -op hun beurt- ons inspireren en die we daarvoor bijzonder erkentelijk zijn (hoe wij reageren als we erkentelijk zijn, zal snel duidelijk worden. Hou je vast.). Rest ons enkel nog te zeggen: welkom bij Maison Slash, where the parents are alright! Wil je meer weten over Maison Slash? Check het SlashTeam.