Jawel, je leest het goed: Maison Slash zkt Slashparents. Ben jij een rasechte slashparent? Heb jij af en toe een ei te leggen? Wil je iets van je afschrijven? Of voel je de nood om de wereld eens goed wakker te schudden? Dat kan. Want Maison Slash is een kanaal voor en door slashparents! Steeds vaker horen we via via dat iemand iemand kent die misschien wel eens iets zou willen schijven voor Maison Slash. Daar worden wij heel blij van. Want Maison Slash is er voor en door slashparents. Alleen hadden wij geen idee dat zoveel drukbezette slashmensen ook goesting zouden hebben om te schijven. We vragen niet liever! Bij deze zetten wij onze voordeur wagenwijd open.

#Stories

Want wij zijn benieuwd naar jouw verhalen over 'the struggles of life', maar evengoed naar de hartverwarmende en giga grappige anekdotes uit jouw leven. Of heb je een maatschappelijke visie te delen? Misschien wil je iets vertellen over een ontdekking die je hebt gedaan? Wil je je frustratie van je afschrijven? Of heb je juist een overwinning vieren? Misschien woon je in het buitenland en heb je #parentfriendly tips te delen van je stad? Misschien ben je leerkracht met hilarische verhalen uit de klas? Of wie weet ben je net een single parent geworden, en ben je zoekende in je nieuwe leven. Het maakt eigenlijk niet uit. Wij zoeken verhalen uit het leven gegrepen van slashparents.  Want net vanwege die herkenbaarheid zijn we gestart met Maison Slash. Ook wij zijn dagelijks op zoek naar antwoorden. Hoe doen anderen het? Wat zijn hun tips en tricks, hun vragen, hun struggles en hun oplossingen?

Welke categorie ben jij?

Zoals je weet is Maison Slash niet alleen een storyteller, maar ook een early adopter / een thing maker / een style lover/ en slash slash slash.  Heb je het gevoel dat je een toegevoegde waarde kan bieden aan andere slashparents - hoe dan ook- geef ons een seintje. Wie weet heb je wel een voorliefde voor kindertheater, misschien ben je into gamen en nieuwe snufjes of wie weet ben jij wel the master in het origineel brooddozen vullen? Interesse in rubrieken als "Achter de voordeur", of "Een blik in de frigo van..' ? We zullen steeds meer op zoek gaan naar slashparents die mee aan Maison Slash willen bouwen.

What's in it for me?

Ze hebben ons geleerd om de "What's in it for me'-vraag altijd redelijk snel te beantwoorden. Daarom zullen we deze eerste FAQ ook meteen eerlijk op tafel leggen. Neen, we hebben helaas geen geld om je te betalen. Jammer. We openen vandaag onze voordeur vooral voor slashparents die gewoon goesting hebben om hun kennis of visie te delen. En in ruil ook weer te krijgen. Wie weet heb je wel zin om te schrijven, maar hoeft een eigen blog niet zo? Of je bent een game maniac? Misschien kunnen wij jou dat nieuwe spelletje eens laten uittesten? Hoe het allemaal precies zit, weten wij ook nog niet. Dat hangt af van jou en van de mails die we zullen ontvangen.

Hoe Hoe Hoe ?

Heb jij na het lezen van dit artikel een enthousiaste kriebel in je buik en in je schrijfhand, mail ons op alloallo@maisonslash.be met als onderwerp: Maison Slash zkt Slashparents.  Vertel ons wie je bent, wat je doet, wat je passies zijn. Stuur ons ook alvast een eerste verhaal van jouw hand, en een foto van jezelf met of zonder gezin. En vertel ons zeker waarover jij graag zou willen schrijven. Wij zijn keihard benieuwd naar al jullie reacties! Want #theparentsarealright.