Akkoord. Niemand kan zich een betere oppas inbeelden dan Mary Poppins. Maar mijn oppas komt toch wreed in de buurt. Jij denkt hetzelfde? It's on. We spelen #mybabysitisbetterthanyours. Nomineer jouw sitter, en zo geef je hem/haar zomaar eventjes kans op een reischeque van 400 euro voor een Christmas shopping in Londen!

Hou je vast, want binnenkort ga je in complete Christmas-overdrive dankzij de nieuwste 'Mary Poppins Returns'. Vanaf 19 december kan je het vervolg zien van wat al een giga-klassieker was tijdens onze kindertijd,  de ‘Mary Poppins’ uit 1964. ‘Mary Poppins Returns’ speelt zich 25 jaar later dan de eerste film af. Bekijk hier de trailer en begin maar al af te tellen!

Supercalifragilisticexpialidocious

Mary Poppins slaagde er in film één al in om de drukke 'Familie Banks'-kinderen in toom te houden, zonder hen kleurloos of grijs te maken. Want bij Mary is alles een spel - zelfs kamers opruimen. "Het ligt er maar aan hoe je het bekijkt", is steevast haar credo, en we like! Haar intussen wereldberoemde woord kan ik nog steeds niet uitspreken, maar "Supercalifragilisticexpialidocious" benadrukt keihard haar positiviteit! 

NJFCSmqqsrqlVuiSzsNnbLAKfTbmxicyrhvjgEUW.jpeg(c) Disney

#Mybabysitterisbetterthanyours!

Die Mary is dan wel steengoed, het is en blijft een fictieve Disney-film. Dus even richting realiteit: wat zoek jij bij de ideale oppas? Ik hou er bijvoorbeeld van als mijn babysitter avontuur en verwondering brengt in huis. Zo heb ik een oppasser die steevast een schattenjacht moet verzinnen voor/van de kinderen. Een andere sitter komt met plezier samen slijm maken. En we hadden ooit een mannelijke oppas die met de kinderen rapliedjes maakte. 

Bedank jouw babysitter en doe mee!

Heb jij ook een topbabysitter die dringend wat extra bloemetjes verdient? Nomineer hem/haar dan in onze wedstrijd op onze instagrampagina! Drie gelukkige topsitters van finalisten nodigen we uit op de premiere van 'Mary Poppins Returns' op maandag 17 december in Kinepolis Brussel. Daar spelen we het kei spannende finalespel. De uiteindelijke winnaar gaat met een reischeque van 400 euro richting Londen voor heerlijke Christmas shopping! Whoopwhoop! (En wie gaat er superflexibel komen oppassen volgende keer als jij hem/haar zonet eventjes free naar Londen hebt gestuurd? Juist ja. :-))


"Mary Poppins Returns" kan je vanaf 19 december bewonderen in de cinemazalen. Maison Slash werkt samen met Disney om deze blijde boodschap te verkondigen! We publiceren hier enkel merken die bij ons/jullie passen, en waarin we zelf geloven. Je zal ons nooit horen zeggen dat iets plezant is, als dat niet zo is. We vertellen geen onzin. Beloofd. Hoe wij tegenover advertenties staat, lees je hier.