Maison Slash zoekt wat versterking op de redactie.  En als het even kan onder de vorm van freelancers en vrijwilligers met een gezonde hoekske er af. Een leger journalisten en contentmakers die de knipoog van Maison Slash helemaal begrijpen. En die mogen wel als geen piemel hebben.

We zwieren dagelijks zo'n één à twee artikels online en dat willen we graag blijven doen en misschien zelfs wat opdrijven. Maar het brainstormen, schrijven, foto's zoeken én de boel vlotjes coördineren wordt bij momenten iets teveel voor onze kleine, vrolijke redactie. Tijd voor actie, dus!

Wie zoeken we?

Voor alle duidelijkheid: dit is een oproep om mee te werken aan het magazine. We zoeken freelance journalisten met ervaring voor onze categorie Storyteller. Je komt zelfstandig met ideeën en gaat er na overleg vlot mee aan de slag (in je uitgebreide netwerk). Maar evengoed zoeken we contentmakers met geweldige fotografie-skills, creatieve ideeën, en expertise in een bepaald domein. Ben je een kei in koken en word je graag onze expert Foodaholic? Of ben je zo'n creatieve know-it-all en wil jij onze diy-rubriek Thing Maker voeden? Misschien ben je wel een mode- of interieur-specialist en geknipt voor onze Style Lover categorie? Wil je bij Maison Slash aan den bak? Dan moet je vooral op freelance-basis kunnen werken. We zoeken namelijk een leger medewerkers die allemaal een klein deeltje van de koek bakken. En uiteraard is het very handig als je affiniteit hebt met gezinnen en kinderen. Deu-heu. We zoeken mensen met ervaring in hun domein, die snel en zelfstandig kunnen handelen en bruisen van energie. Maar evengoed is het superrrrr belangrijk dat je onze tone of voice snapt: Fuck fake met een dikke vette knipoog naar het ouderschap. Omdenken. Niet neuten. Oplossingen zien. En "hey, het is ok". #theparentsarealrightquoi

Watmoetjedoen?

Pitchen! Bedenk een rubriek, verhalenreeks, of iets binnen je expertise-domein dat perfect binnen Maison Slash zou passen. Stuur je voorstel samen met je CV, ervaringsdocument of linkedin-profiel naar redactie@maisonslash.be met als subject: Maison Slash zkt versterking. Hoe meer info je over jezelf meegeeft (fotografie?, expertise, ervaring....), hoe gemakkelijker en vlotter het proces. We doen ons best om iedereen een antwoord te geven. Maar de snelheid hangt af van de hoeveelheid.

Vrijwillige slashparents

Heb je geen of weinig ervaring als redacteur of contentmaker? Schrijf je heel erg graag, maar is het nog wat zoeken? Misschien wil je wel gewoon een leuke hobby naast je gewone job? Gebruik Maison Slash dan als jouw lab en werk mee als vrijwilliger. Maandelijks krijgen we een stroom van ideetjes van onze lovely slashparents, of krijgen we mailtjes binnen met verhalen van iemand die zijn ei kwijt wil. Dat kan! Wij zien jou even graag als alle anderen! Evengoed voeden wij jou met ideetjes waarmee je aan de slag kan - als je dat zou willen. Indien je artikel gepubliceerd wordt, krijg je sowieso een link naar je eigen kanalen. Interesse? Keiveel zin om te schrijven? Stuur dan een bericht naar redactie@maisonslash.be met als subject: Maison Slash zkt vrijwilliger. Ok, dan gaan wij nu even verder stuiteren als een springbal op topsnelheid. Whoop whoop, 2019, dat wordt nogal eens een jaar!