Maison Slash groeit en groeit en groeit, dus zoeken we wat versterking op de redactie.  En als het even kan onder de vorm van freelancers met een gezonde hoekske er af. Een leger journalisten en contentmakers die de knipoog van Maison Slash helemaal begrijpen. En die mogen wel als geen piemel hebben.

We zwieren dagelijks zo'n één à twee artikels online en dat willen we graag blijven doen. Maar het brainstormen, schrijven, foto's zoeken én de boel vlotjes coördineren wordt bij momenten net dat tikkeltje teveel voor onze kleine, vrolijke redactie. Dus voel je ons al komen?

WIE ZOEKEN WE?

Voor alle duidelijkheid: dit is een oproep om mee te werken aan het magazine. We zoeken freelance journalisten, met ervaring, vooral voor onze categorie Storyteller. Je komt zelfstandig met ideeën en gaat er na overleg vlot mee aan de slag (in je uitgebreide netwerk). Maar evengoed zoeken we contentmakers met geweldige fotografie-skills, creatieve ideeën, en expertise in een bepaald domein. Ben je een kei in koken en word je graag onze expert Foodaholic? Of ben je zo'n creatieve know-it-all en wil jij onze diy-rubriek Thing Maker voeden? Misschien ben je wel een mode- of interieur-specialist en geknipt voor onze Style Lover categorie? Wil je bij Maison Slash aan den bak? Dan moet je op freelance-basis kunnen werken.  En uiteraard is het very handig als je affiniteit hebt met gezinnen en kinderen. Deu-heu. We zoeken mensen met ervaring in hun domein, die snel en zelfstandig kunnen handelen en bruisen van energie. Maar evengoed is het superrrrr belangrijk dat je onze tone of voice snapt: fuck fake met een dikke vette knipoog naar het ouderschap. Omdenken. Niet neuten. Oplossingen zien. En "Hey, het is ok!" #theparentsarealrightquoi

WATMOETJEDOEN?

Pitchen! Bedenk een rubriek, verhalenreeks, of iets binnen je expertise-domein dat perfect binnen Maison Slash zou passen. Stuur je voorstel samen met je CV, ervaringsdocument of linkedin-profiel naar redactie@maisonslash.be met als subject: Maison Slash zkt versterking. Hoe meer info je over jezelf meegeeft (fotografie?, expertise, ervaring....), hoe gemakkelijker en vlotter het proces. We doen ons best om iedereen een antwoord te geven. Maar de snelheid hangt af van de hoeveelheid.