Vlot het fietsen niet zo goed bij je kind? Is je koter volledig gedemotiveerd? Dan kan het helpen om hem of haar te enthousiasmeren met een spiksplinternieuwe velo. Jij vindt joggen toch ook minder hatelijk met een nieuw paartje loopschoenen? Daarbij is het ook nog is super koddig om je kind op zo'n shiny ding te zien rondfietsen. En alweer een excuus meer om nog een uurtje meer de deur uit zijn!

Little Tokyobike

Tokyobikes zijn enorm populair omwille van hun mooie en simpele ontwerp. De makers trokken de aandacht voor detail en het simpel functioneel design door naar hun kinderfietsjes. Ze worden ontwikkeld in allerlei mooie kleurtjes waar je kind graag uit zal kiezen. In het frame zit een handvat ingebouwd dat het optillen makkelijk maakt en je krijgt ook een setje zijwielen bij je aankoop.

Little Tokyobike - €399

Foxrider

De kans is groot dat jij zelf als kleine kleuter nog op een dergelijk exemplaar hebt gecruisd! Het zijn namelijk echte familiestuks die je generatie op generatie kan doorgeven dankzij de goede kwaliteit. Toch nog geen Foxrider in huis, of is je zus/broer ermee weg voor zijn of haar eigen kinderen? No worries, je kan ze nog steeds kopen! Deze klassieke driewielers worden sinds 1956 met trots gemaakt in ons eigen Belgenlandje en staan bekend om hun eenvoud en degelijkheid. Ook hier kan je weer kiezen tussen allerlei toffe kleuren!

Foxrider - €139,95

Veloretti

Hoe schattig zou het zijn als je kind op een miniversie van je eigen velo zou fietsen? Dat kan! Als je een Veloretti fiets hebt toch... Want deze bestaan namelijk ook op formaat van je koter. Je kan gaan voor een trycicle, een loopfiets, een maxi fiets met 16'' banden of een jongens/meisjes junior fiets met 20" banden. Op onderstaande foto zie je de maxi fiets die slechts 8kg weegt, een terugtraprem heeft en waar je sterke zijwieltjes bij krijgt. Bij Veloretti ligt de focus op kwaliteit en duurzaamheid en laat dat nu net ook onze focus zijn!

Veloretti Maxi - €219

Early Rider

Dit is een ideaal fietsje voor de avontuurlijke koters die zichzelf al door de straten en bossen zien crossen. Het design ziet er stoer en zwaar uit, maar weegt toch minder dan 5,5kg waardoor hij moeiteloos op te tillen is. De dikke banden maken het makkelijk om je evenwicht te houden en geven een goede grip. Dankzij het comfort van deze fiets, is hij ideaal voor lange ritjes.

Early Rider Belter 14 - €399

Trybike

Ben jij minimalistisch ingesteld en wil je het liefst zo weinig mogelijk nieuwe spullen in huis? Moet het voor jou vooral praktisch zijn, maar voor je kleuter vooral leuk? Dan is een Trybike de ideale keuze! Dit is een 2-in-1 fiets waarbij je de wielen kan veranderen zodat je zowel een driewieler als een tweewieler hebt. Perfect om te leren lopen en fietsen dus. Je kan kiezen tussen zes verschillende kleuren en je kan hem helemaal pimpen met een stickervel dat je erbij krijgt. We zeiden het al, praktisch voor jou, leuk voor je kind. 4-in-1 dus!

Trybike Steel - €139,9

Banwood

Into een Scandinavische vintage look? Dan zie jij je kind graag op dit pareltje voorbijfietsen! Met zijn lichtroze kleur, bruin zadel van nep leer dat assorti is met de pedalen en de handvaten, crèmekleurige banden en een mandje dat ideaal is om een speelgoedje in mee te nemen, verovert deze minifiets het hart van jouw koter. De Banwood krijg je ook met alles erop en eraan: reflectoren, zijwieltjes, een standaard, een bel... Helemaal klaar om te vertrekken dus!

Banwood Pink - €295
Hebdegij nog meer nood aan tips en tricks om je #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij zelf super leuke ideetjes om een ander zijn #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij dan geen zin om je aan te sluiten bij het allerleukste #1000UurDeDeurUit groepje op Facebook?  't Is daar van voor slashparents door slashparents. Doe even gesjellig en word nu lid, en nodig je slashvrienden en -familie uit!