Dat klein attackske dat je spontaan krijgt wanneer je kinders met hun nieuwe schoenen recht in een plas gaan staan, kendet? Er is dan meestal nog een halve meter plaats op de stoep náást die plas, maar toch besluit jouw mini-me met veel enthousiasme in die plas te gaan staan. Staan? Springen begot! Met deze kanjers van regenlaarzen en superstijlvolle regenjassen maak jij je deze herfst geen zorgen over plassen en stortbuien! 

Voor de voetjes

Stijlkings- en queens, verenig u! Hoe supercute zijn deze lage gele regenlaarsjes? Dat argument van "ik doe geen laarzen aan ze, dat is kweetnihoemottig!", veeg je met deze laarsjes meteen onder tafel. 

Foto: Hema
Wat dacht je van deze arty farty laarzen met design van Eva Mouton? 't Is zelfs met keuze tussen blauw met zwanen, oranje met tijgers, blauw met konijnen of beige met goudvissen


Foto: Torfs


Foto: Torfs

Niet zo into motiefkes en tekeningen? Deze toffe Bergstein laarzen zijn er in kweetnihoeveel verschillende effen kleuren! 

Foto: www.kleertjes.com  

Voor het lijveke

Als je je soms afvraagt of je kind soms zijn/haar oren thuis vergeten is, hier is een jas met een extra paar oren! Gedaan met die selectieve doofheid! 

Foto: JBC

Onder het motto 'geef het beestje een naam': met deze panda-, beren- en leeuwenjas scoor je sowieso!


Foto: JBC


Foto: JBC

Deze opvouwbare regenponcho is niet enkel waterbestendig, dankzij de reflecterende wolkjes ben je ook een pak zichtbaarder in 't verkeer. Helemaal perfect dus voor het grauwe Belgische herfstweer! 

Hebdegij nog meer nood aan tips en tricks om je #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij zelf super leuke ideetjes om een ander zijn #1000UurDeDeurUit tracker gevuld te krijgen? Hebdegij dan geen zin om je aan te sluiten bij het allerleukste #1000UurDeDeurUit groepje op Facebook?  't Is daar van voor slashparents door slashparents. Doe even gesjellig en word nu lid, en nodig je slashvrienden en -familie uit!