Vergeet de eindeloze collages die wij als tieners maakten om te dromen over onze perfecte kamer. Zelfs pinterestborden zijn al uit de mode (wij krijgen die nota precies niet?!), tegenwoordig is TikTok dé place to be, zelfs voor decoratie-inspiratie. Met de #bedroomcheck delen tieners massaal hun dromerige en ideale kamers. Wij hebben nog nooit zo'n opgeruimde tienerkamer van dichtbij gezien, maar misschien verandert dat wel met deze 15 TikTok-inspired hebbedingen!

1. Een spiegel om in op te bergen

Deze spiegel is stiekem eigenlijk een kastje en su-per-handig om allerlei juwelen, riemen, make-up en andere kleine hebbedingen in op te bergen. Stap 1 naar een georganiseerde en opgeruimde kamer, toch? 

2. Ledstrips 

Ledstrips zijn hét hebbeding voor in een TikTokTienerkamer. Ze horen blijkbaar bovenaan in de hoeken van het plafond, we geven het maar mee. En vooral de strips die van kleur kunnen veranderen zijn essentieel! 

3. Discobal 

Hiermee krijgen wij meteen flashbacks naar de goede oude discotheken en discomuziek (danske placeren, anyone!?). Onze tieners vinden het gewoon vooral cool om te hebben, en we kunnen ze geen ongelijk geven! 

4. Vouwkratjes 

Alweer extra kansen op een opgeruimde kamer met deze kratjes! Je kan er letterlijk alles in kwijt én ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mix en Match! 

5. Sterrenprojector 

Dankzij deze projector hoef je je tiener niet meer naar buiten te sleuren om samen sterren te kijken. Gezellig droog en warm onder een dekentje is dat toch veel toffer? Magie verzekerd! 

6. Klimop

Nee, niet de echte variant. In de kamer van onze pubers zou die na een week al lam liggen, maar deze nepvariant integendeel, scoort bijzonder goed bij onze kinders. 

7. Schelpenkussen

Dit kussen lijkt rechtstreeks weggehaald uit de film 'De Kleine Zeemeermin' (zet die trouwens nog eens op je to be watched lijstje, nostalgie alom!), en ook wij zijn fan! 

8. Digitale ledklok

Hoe cool is deze klok? Hopelijk leren onze tieners hierdoor normaal kloklezen en kunnen ze nu wel op tijd opstaan én op tijd komen op een afspraak, of op school ... 

9. Luchtbevochtiger met katje  

Er is niet alleen onnodige decoratie te vinden op TikTok, maar ook écht nuttige dingen zoals deze luchtbevochtiger. En geef nu toe, deze is toch veel leuker dan zo'n saai grijs apparaat? 

10. Macrame plantenhanger 

Deze plantenhangers zijn ideaal om de tienerkamer wat mee op te fleuren, één tip: gebruik nepplanten. En als je tiener ze beu is, hang je ze toch gewoon zelf op in de keuken of living! 

11. Neonlamp

Wij maakten hier al eens een tutorial om helemaal zelf je neonlamp te maken. Maar je kan er natuurlijk nooit genoeg hebben, deze lippen staan dan ook su-per-mooi op de kamer van je tiener. 

12. Make up-frigo 

Het lijkt een beetje op de minibar die je vindt in menig hotelkamer, maar het is helemaal niet bedoeld om je drankjes koel te houden. Deze frigo is speciaal gemaakt voor make-up en andere schoonheidsproducten zoals crèmes, primers, mist,.. enfin je tiener zal wel weten waar 'ie voor dient! 

13. Zonsonderganglamp

Bestel maar meteen twee van deze lampen, want deze wil je sowieso ook gewoon zelf! Krijgen we niet allemaal een warm gevoel bij het zien van een mooie zonsondergang? Dan creëer je die nu gewoon zelf met deze lamp! Wij willen die ook!

14. Ringlamp

Met de zonsonderganglamp zorg je voor de allermooiste 'golden hour'-foto's, maar deze lamp zorgt voor de best belichte selfies! Je kan je smartphone middenin de lamp monteren, dat zorgt ervoor dat je gezicht mooi en egaal belicht is voor de foto. Kei-belangrijk voor onze tieners, en misschien kunnen wij dat ook gewoon eens uitproberen?

15. Fotohanger 

Last but not least: deze lampjes-fotohanger! Hét ideale excuus om de mooiste foto's nog eens écht te laten afdrukken, en om er nadien mijmerend naar te kijken tijdens de zonsondergang. 


In dit artikel gebruiken we affiliatie links. Dat wil zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, dat wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de welbepaalde website gaat. Je helpt ons alleen bij het ondersteunen van Maison Slash. Waarvoor dank!