Wat verstopt er zich achter de voordeur?  Hoe organiseren anderen zich? En hoe stemmen zij hun interieur af op kinderen? Deze maand nemen we een kijkje achter de voordeur bij slashparents Evy (33) en Christophe (34). Samen zijn ze trotse slashparents van Louis (7), Marthe (6) en Juliette (3).

Evy werkt als leefgroepbegeleidster in DVC Heilig Hart in Deinze. Christophe verloor zijn hart in de horeca en werkt als chefkok in Les Gitanes in Oudenaarde. 

In 2013 kochten ze dit huis, dat al grotendeels verbouwd was. Gelukkig maar, want toen dochter Marthe 4 weken oud was, namen ze hun intrek in dit huis in Wortegem-Petegem. Een likje verf en het plaatsen van dubbel glas waren toen voldoende. 

Ondertussen kwamen er nieuwe tegels in de badkamer, een nieuwe vloer op de benedenverdieping en werd de keuken vernieuwd. Het huis van Evy en Christophe is echter voortdurend in verandering. Evy heeft een passie voor interieur en voert voortdurend kleine (of grote) veranderingen door. Christophe is hierin haar helpende hand.